Farebný svet v kocke - Trenčiansky hrad (17.10.2016 - 29.1.2017)

Started by KLF, 25. Október 2015, 13:50:11

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Administrator

Poprosime vsetkych vystavovatelov MOCov, aby CIM SKOR oznamili plochu, ktoru zaberu! Kvoli plexisklu.

KLF

A ja este pridam dalsiu otazku - kto poskytne Porsche, rypadlo, CLAAS, Arocs a obe Volva?

STARHAWK

Na Tatooine rataj 2x2 m, staviam dalsiu budovu na 64x64
Tento vikend si to skusim rozlozit ak pojdu babi prespat na vikend, aby som videl co kde umiestnit

papluh

Za mňa môžem dať za sklo !
- Porsche, CLAAS, Arocs - origo
- rýpadlo mám v plané modifikovať na spôsob GBC, alebo aspoň na pravidelný beh pásov a rýpadla (tj obísť prevodovku)
- Volvo má nakladač ale bez niektorých nálepok (ale tie s nápismi VOLVO tam sú)

Praetor

Takže rezervujem si plochu 40x130 cm pre môj rímsky tábor...  ;) Môžem nabrať aj pár menších vecí a keď bude ešte voľný priestor a záujem tak sa to tam môže dať... ;D

Danybůjek

Polanka 120 x 400 cm, hrad  80 x 100 cm,
fesťák 130 x 250 cm

Diky

bedo

Aký velký je priestor pre STAR WARS ?

či to sa posklada z toho co tam donesieme?

KLF

Myslim, ze pri tolkych exponatoch budeme mat co robit vybrat co vystavime a co nie. ;) Ale Tvoje MOCy samozrejme idu.

martinn

ja finišujem s modulárnou budvou na 32x64studov + za ňou 16x32 dvorček (dá sa aj bez dvorčeka) ak bude záujem dajte mi vedieť

KLF

Treba vidiet, ale niekam do mesta k Dominovi, alebo Misokuovi sa to bude dat asi umiestnit.

Kuba

Podle toho co vše budeš chtít:

Hrad netopýří hnízdo: pokud se pamatuji dobře cca 90cm délka, 80cm hloubka, a cca 100cm výška. pohledové všechny strany.
Western městečko: 1,5m délka, 1m hloubka. s městečkem jde mírně improvizovat a měnit rozložení. ale jen omezeně, podle toho jak jsou situované domy. zadní stranu nedoporučuji jako pohledovou.

liondee

U mňa diorama 5x2 basepale ( prikladám pracovnú foto), ak sa zmestí mesto a Model Team. K Model team pribudne ak stihnem : DHL Van, domiešavč, malí náves s kontajnerom (takmer už hotový, prikadám pracovnú foto) a veľký náves s kontajnerom.

matt251

za mna vytrina, ale s tym by nemal byt problem..nieco ako bolo v KE sa urcite najde aj v TN. Co sa tyka MOCov -obrazov tak nemusia byt za sklom

Juri

Zdravím, ja pracujem na "Skalke", rozmer 52x65 cm, výška okolo 50cm, pohľadové strany dve.
To, či to bude vhodné na výstavu musíte posúdiť vy, nakoľko som začiatočník  :), v nedeľu by som postol fotky, tesne pred dokončením.