Farebný svet v kocke - Trenčiansky hrad (17.10.2016 - 29.1.2017)

Started by KLF, 25. Október 2015, 13:50:11

« predchádzajúce - ďalšie »

Jammo

ja mozem 3 MOC Technic + ak by bol zaujem dalsie origo Technic, Modular, Creator, Train, Exclusive...

Mamut

Nakladač VOLVO onalepkovaný mám k dispozícií, ak by bolo treba. Prestavať na B model nie je problém, ale s nalepenými nálepkami z nakladača.
Technic občas Creator

sami2001

KLF

Teraz potrebujeme vediet hlavne aku plochu zaberu MOCy. Tie su priorita vystavy. Oficialnymi setmi budeme doplnat expoziciu az ked budeme mat MOCy rozmiestnene. MOCari maju absolutnu prioritu.

STARHAWK

Andy tt ma zbierku clasic castle / pirates setov, zajdem teraz niekedy omrknut. Ak by chcel byt kutik s clasic setmi moze nieco dodat.

Paliason

6 modelov, možem to dať ako som to mal v košiciach nad seba
rozmer plochy približne na dlžku 3-max3,5 m , na širku viac jak meter asi netreba

matej

Prihlasujem do City 32x32 preliezky. Potom Lego hasicke auto na dopravne nehody poloMOC (vylepsenie z ORIGINALU). Potom MOC elektricky Monte Carlo, moc nebude Vlastny ale z knihy odkial budem stavat. Potom este dalsie Hasicke auto Prerobene z ORIGO. Mozem poskytnut aj Ofiko stavebnice. Chcem vystavit aj moj historicky kusok vlak bud do mesta alebo k samostnym setom(K KLFovi) a  nebo do westernu.

kamil

Na katov dom budem pravdepodobne potrebovat vitrinu s rozmermi 35 x 45 x 35 cm.
Ak bude potrebne, tak rozmery mozem upresnit po navrate z dovolenky.

Mamut

Tak včera som si postavil nové pneumatické Volvo 42053, tak mám k dispozícií okrem 42030 aj toto, ak by bol záujem.
Technic občas Creator

SkiFi

do vystavy bude hotovy aj moj druhy moc z dob starovekeho egypta. Mensi nez hrad. Bude tam pren miesto? :))))) predpokaldany rozmer = 40-50 x 60-70 cm (podla toho kolko zozeniem dielkov na dokoncovacky) na vysku 30 cm
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

STARHAWK

Uplynuly vikend boli male u babky, tak som mal moznost pokusne rozlozit v obyvacke Tatooine. Pribudne velke strazene trziste a dom najomneho lovca so sukromnou pristavacou plosinou.
Pred mestom by mohli byt ako minule preteky klzakov, tam by siel este 48x48 baseplate

Juri

"Skalka", stále v procese tvorby... som len začiatočník  :), takže každý posun v stavaní ma teší.

KLF

bedo

Alebo to takto nechaj a bude z toho solidna zrucanina  O0

liondee