Farebný svet v kocke - Trenčiansky hrad (17.10.2016 - 29.1.2017)

Started by KLF, 25. Október 2015, 13:50:11

« predchádzajúce - ďalšie »

Juri

Stačí popis kt. mám uvedení v sekcií "Vlastné MOC-i" - "Skalka", alebo treba niečo naviac??

KLF

Poprosim poslat mi 3 body na popisky v nasledujucom tvare sukromnou spravou:

NAZOV STAVBY
POPIS (kratky, alebo dlhy)
MENO A PRIEZVISKO

K exponatom, ktore uz boli vystavovane, nemusite nanovo pisat popisky - mam ich (Paliason, jz77,... atd.).

matt251

Prave som doniesol z roboty akrylatove stojany co pouzivame na cenovky s obrazkom.
SU to vyradene kusky, troska poskrabane...musime to raz za cas obmenit.
Rad by som to dal LUGu za ucelom vystav.

3ks - A5 format
8ks - A4 Format

Pre popisi k MOCom to bude idealne. Bohuzial do vystavy TN viac kuskou asi nezozenim.  vela bolo prasknutych a tie sa vyhodili.

sylmer

Keby to niekomu nevychádzalo cestovať s exponátmi na víkend, môžem ponúknuť velký priestor v Trenčíne u mňa v podkroví a prevoz na hrad v piatok.

Praetor

Z PP do TN pôjdem autom v sobotu ráno, ak potrebuje ešte niekto niečo nech mi napíše súkromnú správu...  ;)

bedo

Nazdar
1) Ma niekto z blavakov miesto v aute este + kedy sa chysta ist v piatok

2) Ide nekto v sobotu domov do BA ??

KLF

Dnes to budeme riesit v BA na stretnuti. Blizsie info - Budo.

bedo

matt251

Ak niekto potrebuje dorucit nejake dieliky osobne do TN, prosim o objednavku do STREDY vecera (11:00) ..odchazdam do TN k rodine uz vo stvrtok pred obedom.

BRICKLANDIA
DINO BRICKS

Do poznamky prosim uviest "TRENCIN"

Kuba

Dalo by se tu dát nějaká mapka, kde se hlásit, kudy se dá vjet autem na hrad, atd...??  ;)

KLF

Tu je mapka prijazdovej cesty do arealu Trencianskeho hradu. Je tam zakaz vjazdu hned odspodu, ale chodte dalej. Hore na brane povedzte, ze idete instalovat vystavu LEGA z TatraLUGu.

STARHAWK

Na zapozicanie pre Hary Potter dioramu potrebujeme este tento set Chamber Of Secrets
http://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?S=4730-1#T=I

nema ho tu niekto ?

hrubko

Ja som v piatok pracovne vytazeny, takze pridem az v sobotu. Ak niekto potrebuje odvoz alebo bude potrebne nieco doniest - napiste, zavolajte.

KLF

Tu si mozete prezriet popisky k exponatom, ktore su zatial spravene. Ak by nieco nesedelo, dajte vediet a opravime.

Prespavajuci:

Piatok:    MiKeL, KLF, Duroduro, Griffin, matt251, Kuba, Jammo, bedo
Sobota:   MiKeL, KLF, Duroduro, Griffin, matt251, Danybujek, Praetor, Starhawk, Janicko, Phoenicis

Skontrolujte si zoznam prespavajucich!!!

Co sa logistiky tyka, bolo by fajn, keby si to kazdy region riesil individualne. Cize my z BA a blizkeho okolia si to riesime sami; SE, TT a ten zahoracko-trnavsky region by si to mal riesit zas spolu; LM, PP, PO by si to mali riesit spolu, atd.

danny01

Hlasim prichod prvej posadky (Misoku, Duro, Budove veci, Danny).