Farebný svet v kocke - Trenčiansky hrad (17.10.2016 - 29.1.2017)

Started by KLF, 25. Október 2015, 13:50:11

« predchádzajúce - ďalšie »

Juri

Jago

jz77

Kuba

Asi nebudu moct toho 14-15-16.

a asi ani dále v říjnu některé dny o víkendech. to ještě ověřím

elanor

KLF

Takze vyzera to, ze hlavny instalacny vikend prebehne 14. - 16. 10. Na vtedy budeme rezervovat aj ubytko. Komu ten termin nevyhovuje, moze tam individualne priniest svoje veci aj lubovolny iny oktobrovy vikend od 4.10. do 23.10.

Juri

Samotná výstava pre verejnosť začína kedy? Budú aj nejaké propagačné materiály(letáky, plagáty)?

KLF

Vystava zacina 24.10. a marketing samozrejme bude - ako tlaceny, tak medialny.

phoenicis

1)  Zúčastním sa
2)  Zatiaľ môžem kedykoľvek (ale i kedykoľvek sa mi to môže zmeniť - služobky máme aj nárazovo počas víkendov...)

matej

Chcel by som nieco podobne postavit taketo, ale nemam dostatok  figov a materialu PRETO VAS ZIADAM OTO CI SA NAJDE NIEKTO KTO BY MI MOHOL POMOCT??

Ja uz som zacal stavat podklad.

juraj

KLF

Ak myslis Batmanov Tumbler, tak ten spolu s Batmobilom pravidelne poskytuje Phoenicis.

GRIFFIN93

Sa mi ulavilo, najpr som sa zlakol, ze tu mame dalsi posun terminu (uz som mal obavy, ze Budo organizuje druhu konferenciu, aby zisal extra cas...)

KLF

O tyzden instalujeme. Tu je zoznam vystavovatelov a exponatov.
Poprosim tych MOCarov, ktori nedodali popis k svojmu MOCu, aby mi ho poslali spolu s menom, aby sme mohli spravit popisky.
Tiez poprosim, aby ste mi do pondelka nahlasili, kto ktoru noc bude chciet prespat.