Farebný svet v kocke - Trenčiansky hrad (17.10.2016 - 29.1.2017)

Started by KLF, 25. Október 2015, 13:50:11

« predchádzajúce - ďalšie »

Juri

Kláštor "Skalka"

Sám som zvedavý, čo z toho vznikne :)

bedo

JA som rozmyslal na "mensou " bojovou sceneriou zo STAR WARS ak na to bude flek niekde - v rámci moznosti tam naladovat vzetky MOCy star wars + hromadu vojakov a ofiko setov len treba domysliet podlozku- nieco aby to vice mene sedelo s podstavcami na Juggernautovy napriklad. neviem ci by sa na to dal pouzit nejaky nonlego matros ako KLF podotkol v teme Polskej vystavy tak by to mohlo mat v konečnom dosledku aj lepsi efekt ... Kazdopadne napady su vytane

KLF

STARHAWK

Tak, ja moc na stavanie casu nemam ale uz som konecne pohol z poriadkom v lego izbe a coskoro mozno bude volny aj stavaci stol.
Tatooine mam pokrabicovany a ten sa mi dobre rozklada, lebo sa da ulozit podla potreby a miesta co som si vyskusal v Kosiciach. Este davnejsie som zacal do Tatooine stavat otvorenu (z predu fazada, vzadu otvor a interier) kantinu, tak tu by som mohol dokoncit aby tam pribudlo nieco zaujimave, kde sa nieco deje (popijanie, vela roznich alienov, tanecnice, krcmova bitka ...)

KLF

Tak zatial to vyzera na MOCy od: Budo, Paliason, jz77, Kamil, Janicko, Bedo, STARHAWK, SkiFi, MiKeL, Liondee, Misoku, matt251, Chairudo, Kuba, Danybujek a KLF. Dalsi su zatial asi neisti.

sami2001

Ja by som priniesol niečo ak by som mohol  ;). S loďou som na tom asi takto :

martinn

ja som ponúkal k letisku budovu hasičov a ochranky s vjazdom, ak by bol záujem, len dajte prosím vedieť, iné som nestihol

Praetor

Staviam rímsky tábor Laugaricio kde bude Marcus Valerius Maximianus so slávnym rimskym nadpisom na skale v malej rímskej pevnosti-taborisku a oproti bude barbarska armadka medzi rieka a les... ;)

KLF

Sami: Mozes. ;)
martinn: To je otazka na Liondeeho, alebo Misokua.
Praetor: Super! ;) (y)

liondee

Quote from: martinn on 27. Jún 2016, 20:54:19
ja som ponúkal k letisku budovu hasičov a ochranky s vjazdom, ak by bol záujem, len dajte prosím vedieť, iné som nestihol

Som za Maťo ;)

bedo

martinn

Quote from: liondee on 27. Jún 2016, 22:52:22
Som za Maťo ;)

OK, potom dajte vedieť, kde to mám priniesť, je to na dvoch baseplateoch 32x32 pripojiteľné na letiskové baseplaty (viď foto u mňa v zbierke)

sami2001

SkiFi

poslusne hlasim .. stavba na hrade pokracuje .. MOC bude fakt velky ... :D
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

STARHAWK

Uz vieme termin instalacneho vykendu ??
Bolo by fajn si uz zacat planovat volno na tento termin

vikend 17-18.9. je napr IstroCON na ktory chcem ist