Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Zaujímavé LEGO videá a fotografie

Started by MiKeL, 03. Február 2012, 10:25:25

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

Video o tom, ako navrhovali/dizajnovali policajnu stanicu  C:-)

matt251

Zaujimave. Takuto pracu by som bral. Ale verim ze to nemaju lahke. Stale vymyslat nove a nove sety aby boli zaujimave ako tie z predosleho roku. Myslim ze tieto city stanice su stale na ten isty princip. Takze kazdy rok spravit novu zaujimavejsiu stanicu...klobuk dole pred panmi dizajnermi.

swiss villa

Designujú sety tak, aby pozostávali z čo najmenej dielikov a sety vyzerali opulentne. A dodatočne to znásobí krabica do ktorej 65-imi percentami naplnia vzduch. Ohúria síce pár dielikmi ako biely bicykel a iné drobnosti., takže kupujú nielen deti ale i afolovia. Táto policajná stanica má s realitou spoločných 0 bodov, cely v prevedení ako vyvýšené klietky boli naposledy in na stredovekých námestiach. Rovnako sú designeri nútení tvoriť s takým okruhom (a už spomínaným množstvom) dielikov, tak ako im to zhora nariadia. Takže to je tá veda a takí sú to páni, kreativitu u nich samozrejme nik nepopiera, ale tej sú rovnako schopní tisícky afolov po celom svete.

Buďo

Toto video som videl už dávnejšie ,ale plnú verziu .Mňa zaujal proces ako vznikal policajný pes od návrhu ,výroba formy pomocou CNC až po potlač a balenie. :)

Morandi

Animovaný film k 80. výročiu založenia firmy LEGO. Celkom dobre to je. :D
http://www.brickset.com/news/article/?ID=3932

[youtube=640,360]http://www.youtube.com/watch?v=NdDU_BBJW9Y&feature=player_embedded[/youtube]

frantoka

Super video, veľmi vístižne to zachytili, chcelo by to aj celovečerný film.

KLF

mathy

P4tr1cius

frantoka

Quote from: KLF on 15. Október 2012, 14:40:41
Felix Baumgartner. ;D

Sila  8), pekne to spracovali  O0

Paliason

Ja tu prispejem trošku nejakou divočinou:  legoklip na kapelu Cryptopsy 
geniálne urobené  (y)
S tým muselo byť roboty ufff...tie všeliaké detaily aby to sedelo na tu pesničku atd...

bubenikovi aj šiltovka odleti na začiatku  :D ,a na konci dá aj drum solo, a jak sa mu tie bubny trepotajú  ;D ;D
a tie gitary  ;D a spevákova mimika  (y) ...no sranda  ;D

Betka

Čaute ludia, ak máte radi lego domy tak si pozrite toto video

podla mňa je to jeden z najlepších lego domov na youtube(y)

MiKeL

pekne, ale spravit o tom 10 min video??

Betka

Quote from: MiKeL on 26. Január 2013, 23:34:37
pekne, ale spravit o tom 10 min video??
Nemyslím si že je to veľa. Urobiť video o takom velkom dome proste nejaký čas zabere...