"V detskom sne" - Nová Baňa (9.5. - 21.8.2015)

Started by MiKeL, 11. Október 2013, 12:32:06

« predchádzajúce - ďalšie »

Paliason

my prideme nejak sobotu poobede az, a prespime.

matt251

Ak bude teda volne miesto v aute tak pridem :-)

kamil

Idem na rozoberanie v sobotu rano z BA.
2 miesta mam volne, tak mozem niekoho zobrat ci z BA, alebo miest po ceste do Novej Bane.
Neprespavam tam, naspat odchadzam este v sobotu najneskor o 16:30. Naspat idem trasou na Trnavu, odtial smer Vrbove, tiez mozem zobrat 2 ludi.

KLF

Akurat som dnes volal s Budom a vyzera ze budeme mat velky naklad. Tak rozmyslam, ci by si nevzal Lionda a Matta...?

MiKeL

Idem v sobotu, ale neprespavam. Po ceste BA-NB mozem zobrat 2-3 ludi. Kto neprespava, mozem ho zobrat aj naspat.

kamil

Quote from: KLF on 14. August 2015, 12:52:45
Akurat som dnes volal s Budom a vyzera ze budeme mat velky naklad. Tak rozmyslam, ci by si nevzal Lionda a Matta...?

Jasne, oboch ich mozem zobrat.
matt251 a liondee obaja prespavate, alebo niekoho z vas beriem aj naspat? (pozor, idem do Trnavy a potom smer Vrbove)

GentlemanA15

Aj by som zbehol trošku vypomôcť, ak by ma niekto vedel "nabrať" v sobotu v NR  :). Neprespával by som.

STARHAWK

Pridem v sobotu, pokusim sa skor doobeda. Chcel by som odchadzat v Sobotu vecer.
Teoreticky by som mohol niekoho nabrat cestou, naspet budem mat b\volne ale asi iba 1 miesto (podla toho ako rozlozim naklad)

KLF

Co mate vsetci taky odpor k tomu prespatiu? Ved nic za noclah neplatite, zabavime sa vecer...

liondee

Ja pôjdem asi v piatok vlakom a mám klídek. Sám na dome. ;) A nemusím sa ráno naháňať potom.

Buďo

Ja prechrápam  :) Cestovanie by vyhovovalo najviac v sobotu .Chcem ta vziať už Urbanovu vežu nech sa prevezie s do KE hromadne .

KLF

Quote from: liondee on 14. August 2015, 17:09:08
Ja pôjdem asi v piatok vlakom a mám klídek. Sám na dome. ;) A nemusím sa ráno naháňať potom.

Kvoli jednemu cloveku neviem, ci budu davat kluce. Radsej to nekomplikuj a pod s nami v sobotu.

Quote from: Buďo on 14. August 2015, 18:24:31
Ja prechrápam  :) Cestovanie by vyhovovalo najviac v sobotu .Chcem ta vziať už Urbanovu vežu nech sa prevezie s do KE hromadne .

No vsak my ideme v sobotu rano o 7:00. Od 9:00 budu baby v muzeu.

STARHAWK

Quote from: KLF on 14. August 2015, 15:39:29
Co mate vsetci taky odpor k tomu prespatiu? Ved nic za noclah neplatite, zabavime sa vecer...

ja zas nechcem moc dlho byt od rodiny. Este mam nejake akcie naplanovane (KE mozno, Lipno) tak nech nenehavam zas casto zenu s detmi a neflakam sa len.

matt251

No ja prespim urcite. Akurat by som rad kebyze ma vie niekto nalozit aj vylozit v NR.    Nechce sa mi moc cakat na vikendove spoje medzi NB-NR-NZ, ale ak ina moznost nebude tak co uz. ::)

Kazdopadne ako pisal KLF , mohli by viaceri prespat, bude aspon zabava vecer. Predsa tieto "stretavky" su raz za cas, a najblizsia bude instalacka v KE a potom sa zase nevidime do burania v KE. Takze panove, vybavte si to u manzeliek, mileniek ze sem tam venujete cas aj chlapcom z Lugu  ;)

janicko

bye