Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Hrad Prince Filipa

Started by Danybůjek, 21. Jún 2013, 20:38:43

« predchádzajúce - ďalšie »

Danybůjek

Ahoj. Dneska jsem se přihlásil na toto fórum.
Jsem již členem Kostek.org. Ale toto Slovenské fórum mne nadchlo
a tak jsem se zde zaregistroval. Doufám, že tu poznám hodně dobrých a přátelských lidí.
A také doufám, že tu zde nebudu dělat problémy. Tak představil jsem se a teď už k mé stavbičce.

Se stavbou toho to mini hradu jsem začal cca před měsícem a půl. Hrádek má znázorňovat jednu z
hlavních pevností v mém smyšleném Království Zlaté Koruny. Kolem pevnůstky teče malá říčka.
Za říčkou bude malinká vesnička, kterou bude ještě krýt hlavní hradba. (Zatím je hradba pouze rozestavěná.)

Bohužel stavba jde dopředu hrozně pomalu. Jako nepracující školou povinný 12ti letý chlapec nemůžu
nakupovat díly za tisíce. Po vysvědčení bych chtěl udělat BL nákup snad za větší sumu.
Ale záleží na vysvědčení, které bude snad dobré. ;)

To by mělo být všechno. Přikládám fotky:

Izmael10

Na lipne ten hrad vyplienime.  >:D  :D

Danybůjek

Quote from: Izmael10 on 21. Jún 2013, 20:57:02
Na lipne ten hrad vyplienime.  >:D  :D

Moc dobře víš, že mí Asijští dělníci odvedou na hradbách tu nejlepší práci. >:D

vocucbat

Hrad pěkný. Odolnost prověří bitva. Být Filipem tak trénuji abych porazil přesilu. Izmael ti to natře a já přijdu taky.

LANDSER

Danybůjek

Quote from: vocucbat on 21. Jún 2013, 22:04:50
Hrad pěkný. Odolnost prověří bitva. Být Filipem tak trénuji abych porazil přesilu. Izmael ti to natře a já přijdu taky.

Počkej až dorazí v září z Lipna má armádka zpět do rodné země.  O0

KLF

Vitaj na TatraLUGu! :) Na to, ze mas 12 rokov to je dobre, len treba to dokoncit. Hlavne okolie, kludne pridaj aj zelen (stromy). Vy Cesi ste vyborni hradari, takze konecne dielo bude urcite nadherne! (y)

Danybůjek

Quote from: KLF on 22. Jún 2013, 11:48:15
Vitaj na TatraLUGu! :) Na to, ze mas 12 rokov to je dobre, len treba to dokoncit. Hlavne okolie, kludne pridaj aj zelen (stromy). Vy Cesi ste vyborni hradari, takze konecne dielo bude urcite nadherne! (y)

Neboj. Zeleň bude. Jenom budu muset nějakou ještě dokoupit.
Mám sice přes 200 různých ks zeleně. Ale to mi asi stačit nebude. :)

Danybůjek

Díly konečně dorazily!!
Jedna zásilka od Brick-mania a druhá od Brickroom.
+malá fotka z bitevního pole!  >:D

Danybůjek

Kluci se snaží jako diví, ale na můj rozkaz nechají druhou střechu rozestavěnou! O0

Morandi

Ako fakt to nevyzera zle, ale chcelo by to aby to bolo raz tak velke. :D Alebo nejake vacsie okolie. Ale inak  (y) ;D

Danybůjek

Quote from: Morandi on 09. Júl 2013, 23:01:22
Ako fakt to nevyzera zle, ale chcelo by to aby to bolo raz tak velke. :D Alebo nejake vacsie okolie. Ale inak  (y) ;D

Myslíš samotný hrad za říčkou? Ano ten je malý. Ale uvědom si, že hradba za říčkou bude mít v sobě
dvakrát tolik prostoru, který má samotný hrad. V tom prostoru budou žít vesničané v domečcích.
(Pouze ti co mají peníze na to dovolit si tam dům. Ostatní budou žít u hradeb, které se plánují až do budoucna.
Doufám, že jsem tuto větu napsal srozumitelně. ;)

Morandi

Danybůjek

Danybůjek

Foceno mobilem. ;)