Tesco

Started by GentlemanA15, 16. November 2012, 11:33:18

« predchádzajúce - ďalšie »

j.dodo

na kamenaku maju 20 % zlavu.. u niektorych setov sa tak dostali na zaujimave ceny... napr city vlak 60052 - 139, technic 42042- 100, cervene ferrari...80, male champions po 11,90 atd... strasne vela maju zlacnenych aj city a starwars, pripadne friends...skoda, ze sety ako towerbridge , sydney opera, simpsons a podobne, ktore tam mali teraz  schovali
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

Artemis

Hmm, ten set z 2014 roku, pekne pekne :) Mohli by vytiahnut hobbita a dat do akcie  :D

Neymar

Quote from: Artemis on 09. December 2016, 16:14:46
Hmm, ten set z 2014 roku, pekne pekne :) Mohli by vytiahnut hobbita a dat do akcie  :D
Hobbita som nedávno našiel v Dráčiku v Poluse, 1 set mali.

papluh

V Tescu (nájdené v HM v Petrzalke) je -20% na hračky.
Zľavnená cena je už na cenovkách.
Občas aj viac ako 20%, napr city auto z 19,99 na 14 či 12,niečo. Ale v podstate nič zaujímavé.

martinn

moduláry nemajú?

papluh

v MY na Kamennom som nebol

STARHAWK

Quote from: papluh on 18. December 2016, 20:16:12
v MY na Kamennom som nebol

Ja som bol v Piatok ale modulary som si veru nevsimol ze by mali vylozene.

KLF

Hmm...

Praetor

Niekto si asi pomýlil so stenou na dieliky z Lego Store...  ;D
A bola len jedna otvorená?   :P

mesje

no a teraz to budu zalepovat namiesto ciernej pasky hrubou lepiacou paskou na koberce...

GentlemanA15

Anupew

Ktovie či je tá stavebnica vôbec kompletná? V hentakom stave tam kľudne mohli nejaké sáčky zmiznúť.  >:D
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

killco

Hlásim že som videl v tescu 50 percentné zľavy na nejaké star wars, Ninjago, nexo , friends aj juniors.

Frco

Bol som na Kamennom namesti a tam len 30% akcie mali. Ale aj tak fajn, ceny boli take ako najnizsie na BL, cize sa da kupit rovno tu.

Artemis

Kupil som si Ninjago lod, tu velku, maju tak ako pise kolega, 30% zlavy na dost veci. Ta lod vysla na 90, co je ako na BL.