Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Zrušené - Novohradské múzeum Lučenec - júl-august 2025

Started by MiKeL, 24. September 2024, 14:54:56

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

Podľa informácii z múzea z 12.5.2025 sa im nepodarí zrekonštruovať priestory v pôvodnom termíne a výstava nebude.

Ahojte,

oslovili nas z Novohradskeho muzea v Lucenci, ci by sme mali zaujem zorganizovat vystavu v juli a prvej polovici augusta buduceho roku 2025. Vystavu sme tam uz raz mali, ako to vyzeralo si mozete pozriet TU.

Kto by mal zaujem sa zucastnit? Davam do pozornosti hlavne datum, je to v case dovoleniek, tak aby sa nenahlasili vsetci a potom nebude mat kto prist instalovat ;)

Jammo

papluh

Tak za mňa klasicky áno. A dúfam, že podstatná časť mojho mesta bude "zMILSovaná"  (tak ako pred rokom a tiež predtým a ...  >:D )

muffin

Ak bude včas jasný termín inštalácie, tak by som si to vedel zariadiť. Aspoň by som si spravil reparát za neúčasť v BB.

liondee

Ak sa bude dať tak sa zúčastním s tým čo mám v BB.

kamil

Praetor

Rád sa pridám a podľa priestoru ponúknem čo by som doniesol...  :oldman:

jayor

danny01

Ja tiez ano. Samozrejme mesto, ale chcel by som pridat model team (6ks)....

Fir3

Ahoj,
rád by som sa zúčastnil s mojími mechmi.

Buďo

Vlaky , bytovky, tanky z Command and Conqer , sú k dispozícii ,ak je o ne záujem .
Kláštor ??? Nájde sa preňho miesto ?

Vlaky 1 m x 3 m

Bytovky 0,75 m x 2,5 m

Command and Conqer   1 m x 1 m  (alebo obdobná plocha /vitríny )

Kláštor  1,5 m x  1,75 m (samozrejme aj zo stolom )

papluh

Podľa informácii z múzea z 12.5.2025 sa im nepodarí zrekonštruovať priestory v pôvodnom termíne a výstava teda nebude možná.
Prebežne majú záujem o rok tj 2026, ale to sa bude riešiť v samostatnej téme keď/ak to bude aktuálne.