Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Kaštieľ RADOĽA - Stavebnica na kolesách (21.05 - 17.09.2023)

Started by Paliason, 22. Máj 2023, 10:12:03

« predchádzajúce - ďalšie »

Paliason

Ahojte

Ja a Dominik (LionDee) sme spojili sily a pripravili Lego-výstavu v kaštieli Radoľa tématicky zameranú na vozidlá.

Inštalácia úspešne prebehla uplynulý víkend. Výstava bude trvať do polovice septembra.

Otváracie hodiny múzea:
pondelok - piatok:    08.00 - 16.00 hod.
sobota:                    Zatvorené
nedeľa:                    10:00- 16:00 hod.

[attach=1]

[attach=2]

Praetor

Pekne ste to zmakli a prikladám aj môj starší MOc kaštieľa - takto nejako vyzerá...  :oldman:

Paliason

Hej, to je ono, sedí ti to presne. Cez tú bránku po chodníčku som cúval až k tým dverám. ;D

liondee

muffin

Pekne pekne  (y)

Tie alternatívne pickupy vyzerajú super takto pohromade.

Paliason

Paliason

matej

Bol som vo štvrtok navštíviť výstavu musím pochváliť veľmi sa mi páčili nove modely!
Kedy bude odinstalovacka? Prišiel by som Vás navštíviť.  :)

Paliason

Vďaka za pochvalu Matej.

LionDee si príde zbaliť v nedelu po záverečnej svoje veci. Ja potom hneď pondelok ráno.

Paliason

A je koniec, zbalené, výstava za nami.

Personál v kaštieli bol veľmi spokojný s výstavou. Mala veľký úspech.

Prevážna časť návštevníkov už vo vstupných dverách položila otázku: "Máte lego?" , a išli sa naň pozrieť ako prvé. :D
Veľa znalcov hneď aj rozpoznalo, že pri niektorých vozidlách mám diely, ktoré oni v legu nemajú. To som tam nikde v popiskoch nemal, tak som pani vedúcej hneď vysvetlil: áno, niekde sú vytlačené kolesá na 3D tlačiarni alebo použité pneumatiky z RC modelov.

Nejaké fotky na záver, z môjho rozoberania:

[attach=1]

[attach=2]

[attach=3]

[attach=4]

[attach=5]

Paliason

...

[attach=1]

[attach=2]

[attach=3]

sylmer