Collectable Minifigures

Started by Anatyt, 13. Júl 2012, 16:38:08

« predchádzajúce - ďalšie »

Danybůjek

Quote from: mesje on 14. Január 2014, 17:28:00
Časť tých čo nejsu registrované, su u mna doma - presnejšie 850 ks - nahmatal som ich po celej európe. A hodím ich na ebay v dohľadnom čase - pri cenne cca 500 eur za kus očakávam, že do roka sa stahujem do baraku. V pripade záujmu môžem uprednostniť záujemcu z Tatralugu, pri odbere celého mnostva davam 20% zlavu - ale pozadujem platbu vopred :-)

Kolik za všechno?  C:-)

Izmael10

Už je niekde nová séria?

Danybůjek

paradisamaniak

Budem teraz odveci, ale chcem sa opýtať, či strašiak z 11. série mal mať dvoje vidly. Pamätám si, že ešte po druhú sériu dávali figúrkam náhradné veci, ale potom už nie. Dostali sme sa k nemu až dnes a nechce sa mi veriť, že má mať naozaj dvoje. Viete mi povedať ako ste to mali vz, v prípade, že ste si túto figúrku kúpili?

Danybůjek

Quote from: paradisamaniak on 31. Január 2014, 20:34:52
Budem teraz odveci, ale chcem sa opýtať, či strašiak z 11. série mal mať dvoje vidly. Pamätám si, že ešte po druhú sériu dávali figúrkam náhradné veci, ale potom už nie. Dostali sme sa k nemu až dnes a nechce sa mi veriť, že má mať naozaj dvoje. Viete mi povedať ako ste to mali vz, v prípade, že ste si túto figúrku kúpili?

Už jsem jich rozbalil 7.
Vždy jedny-  ;)

drdano

Aj u mna ina jediny kus vidiel...
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

MiKeL

ako pises, dvoje veci sa davali len v prvej serii. potom asi prisli na to, ze je to nakladne. nehovoriac o tom, ze dvojite sa davali len drobnosti, tie vidly su na to prilis velke. takze tie ani nahodou.

Míla

náhradní dílky zmizeli společně se snadno rozlišitelnými kódy.

Danybůjek

MUST HAVE! Všechny!!
Krusty mi přijde jako nejvyvedenější figurka.

Paliason

wau, pekne sú urobení všetci!

KLF

Mne sa najviac paci Mr. Burns, ale fakt ze cela seria je podarena. ;)

Izmael10

Prvý krát kúpim všetky.  :D

mesje

Mohli by pre zmenu dat do krabic rovnake pocty figov, lebo inak tie 2-figove da budu tazko zhanat, kedze vsetci budu chciet mat vsetkych 16 figov...