Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

INVÁZIA GIGANTOV (2018)

Started by KLF, 02. Apríl 2018, 19:50:52

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Tak uz aj u nas! ;)

[attach=1]

liondee

KLF

papluh

tak toto vstupné vyzerá o niečo rozumnejšie ako tá predošlá komerčná kočovná výstava...

Betka

Tiež sa pôjdem pozrieť  :)

Praetor

Tak vyzerá to veľkolepo...  (y)

Paliason

Išiel by som aj ja pozreť cez týždeň, o nejakom večernom čase.

legoholik

mohli by sme nejak pospolu sa tam vybrat...taka session

KLF

Mozeme. Ved Liondee to hned prvy navrhol. ;)

Jammo

a žiadať skupinovú vstupenku/zľavu  ;D

matt251

pridal by som sa. konecne sa stretol moj volny vikend a nejaka akcia co ma zaujala :D

Jammo

Včera sme sa boli pozrieť na výstave. Hneď na začiatok - v OC Styla som bol 1x, vačšinou iba do Tesca a Shopping palace zavítam, ale tu na konci som doteraz ešte nebol. Privítal by som viac odkazov/bannerov/šipiek... na výstavu. Ja som narazil iba na 1 nálepku na zemi, že kde má byť výstava. Cenník je na na nete a deti do 95cm majú vstup zdarma - čo prísne merali každé (aj evidentne menšie) dieťa. Hneď pri začiatku je najväčší exponát - Titanic. Z veľkých exponántov je tam ešte Batmobil, Avengers Helicarrier, rôzne známe osobnosti... Zaujímavá bola aj časť Human body, kde boli vyskladané rôzne časti tela a tiež i kostra v životnej veľkosti. Bolo tiež asi 5 kinetických modelov (http://jkbrickworks.com/instructions/), 2 Mindstorm, ktoré sa dali ovládačom zapnúť. Ale ovládať sa dali aj vlaky, Technic modely, osvetlenie. Tiež hracia zóna bola veľká, bolo tam aj dosť návodov podľa ktorých sa dá skladať. Celkovo to bolo pekne spravené a odporúčam ísť sa pozrieť.
Zopár foto:
[attach=1]
[attach=2]
[attach=3]
[attach=4]

GentlemanA15

Ten Warhammer vyzerá dosť drsne.

legoholik

kedy by by sa teda slo tak skupinovo?...ak sa uz teda nebolo  ???.....ak sa nebolo vedeli by ste si predstavit ist v prac. tyzdni po prac. dobe? Do kolkej je vlastne vystava denne otvorena?

KLF

Este sme neboli, ale sak vystava len zacala, netreba stresovat. Ak chceme ist spolu, tak navrhujem dakedy po instalacii vystavy na Modrom kameni.
A ten chlapik v tom Saganovom drese je kto? :o