Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

TECHNIC : Tatra 815

Started by Legman, 16. August 2016, 21:58:35

« predchádzajúce - ďalšie »

Legman

Quote from: Anupew on 20. August 2016, 19:50:17
Ja som myslel mechanizmus umiestnenia ;) Píšem, že "modifikovať" to znamená zmeniť tie svetlá za hocičo aj tú čiernu plate 1x2. a dať tam niečo iné. Ponechaj len ten technic základ.
[attachimg=1] len body 1 a 2 príklad

Aha už chápem mockrát ďakujem  ;) Dnes sa to pokúsim spraviť a zajtra odfotím.

Legman

Tak je to tu.  :D Zdá sa že je to o niečo lepšie. Veď posúďte sami  ;)

Paliason

zabudol si ale dať ešte jeden liftarm 1x15 na to predné čelo. A tento jeden liftarm by mal ísť do opačného uhlu - rovnobežne so stĺpikmy čelného skla.

[attach=1]

A s tou prednou mriežkou by sa dalo ešte vyhrať = urobiť tie medzierky o jednu plate hrubšie, a aby začínali viac naspodku...a prípadne ich spraviť až 5 studov široké...

KLF

Tie cierne vetracie otvory rozsir o 1 stud na kazdu stranu. Mali by zaberat cca 1/3 celnej plochy na sirku. Nad celnu masku pridaj jeden liftarm s negativnym sklonom ku sklonu masky. Dosiahnes tym realnejsi vzhlad aj velkost celneho skla.

[attach=1] [attach=2]

Legman

Dobre , pokúsim sa stým niečo spraviť  ??? Síce neviem ako uchytím ten liftram aby bol v opačnom uhle?  ::) Neni ho tam ako uchytiť..

Legman

Tak medzierky rozšírené aj zdvojené.  :D Len stále neviem ako uchytiť stále ten liftram... Tak skúste mi niako poradiť... ???  ::)

[attach=1] [attach=2]

Paliason

Tú mriežku už máš dobre, presne tak som to myslel.

A ten liftarm, hmm, to tak blbo tam vychádza...
napadlo ma toto, ale neviem, jak to bude vyzerať zboku aj spredu na tom modely, a či to nebude chytať o tie zvislé rúrky po krajoch

[attach=1]

[attach=2]

Legman

Ďakujem ,a hneď obratom posielam zrealizovanú druhú možnosť  ??? Neviem je to také divné... Až to tam nesedí.(aspoň podľa mňa) Ale nápad to bol skvelý  (y)

papluh

skusil by som cez štvrťkové piny pripevniť na masku zhora vrstvu 1x širokých plates a na ne Slope 30 1 x 2 x 2/3
http://www.bricklink.com/PL/85984.jpg?2

Paliason

Quote from: Legman on 25. August 2016, 19:16:35
Neviem je to také divné... Až to tam nesedí.(aspoň podľa mňa) Ale nápad to bol skvelý  (y)
hej, škaredé to je , to daj preč. Skús to čo navrhol papluh.

Legman

Quote from: papluh on 25. August 2016, 19:31:21
skusil by som cez štvrťkové piny pripevniť na masku zhora vrstvu 1x širokých plates a na ne Slope 30 1 x 2 x 2/3
Paliason mohol by si mi to spraviť v LDD? Lebo tejto reči moc nerozumiem a neviem si to ani predstaviť  ::)  ???

Legman

Neviem ale pokúsil som sa to pochopiť a tu je výsledok  ::)

MiKeL

Quote from: papluh on 25. August 2016, 19:31:21

To je aky ten stvrtkovy pin? Nejaky novy diel? Najmensi co poznam je polovicny. Predpokladam , ze si myslel ten.

papluh

hej, je to ten "Technic, Pin 1/2"  ;D ja to volám podľa toho koľko toho trčí teda  1 1/4L  alebo 1 1/2L pre ten väčší.

Inak zdá sa mi to lepšie, také správne krabicoidné  >:D
A páčia sa mi tie tunerské modré žiarovky v svetlách  >:D

Legman

Quote from: papluh on 25. August 2016, 21:39:23

Inak zdá sa mi to lepšie, také správne krabicoidné  >:D
A páčia sa mi tie tunerské modré žiarovky v svetlách  >:D
Tak teda dík  :D Žiarovky sú piny ktoré tie svetlá vôbec držia  ::) Inak napadlo ma postaviť si k tomu podvalník P 32...