TatraLUG tricka

Started by MiKeL, 21. Máj 2015, 12:35:50

« predchádzajúce - ďalšie »

Jago

ženské - pre manželku

Buďo

Danybůjek

To jste všichni tak velicí? Na kostkách když se měly psát velikosti triček, to bylo sáme M, L, občas XL. Dokonce pro Afola i S!
Samí sportovci tady a né žádní podviživení!  ;D

KLF

Tu sme skoro vsetci dospeli Dany... ;)

Danybůjek

Quote from: KLF on 23. Máj 2015, 23:05:23
Tu sme skoro vsetci dospeli Dany... ;)

;D No páč jsme tam nezletilí objednávali tak možná čtyři, tak ses moc netrefil.  ;D

martinn

Fajn návrh, ja budem mať záujem o 1ks veľkosť L, cena je podľa mňa tiež úplne v pohode - štandardná vzhľadom na kvalitu materiálu a rozsah tlače. Lacnejšie by to bolo už len na úkor kvality trička, alebo potlače.

MiKeL

Quote from: Jago on 23. Máj 2015, 21:46:06
ženské - pre manželku

To je mi jasne, ale pozrel si si v akych velkostiach je to tricko predavane? XS tam nie je.

killco

LANDSER

Budú aj detské veľkosti ?

STARHAWK

jednofarebne za mna, len si musim pozret tu tabulku velkosti aby som vedel ake chcem, pripadne sa spytam manzelky ci aj ona nechce

KLF

Dohodli sme sa na konkretnom tricku, budu sa davat robit dvojfarebne. Nech sme pekne jednotni a nie ako cirkus.

phoenicis

Chlapci - a čo tak nechať potlačiť tričká s logom a termínom výstavy? Tie by sa mohli potom predávať aj medzi návštevníkmi výstav...

matt251

Quote from: phoenicis on 25. Máj 2015, 09:39:52
Chlapci - a čo tak nechať potlačiť tričká s logom a termínom výstavy? Tie by sa mohli potom predávať aj medzi návštevníkmi výstav...

Uvedomujes si ake kvantum triciek by sa muselo vyrobit? a ked sa nieco nepreda tak co s tym.

SkiFi

pre mna :

1x M
1x S

( a nick na rukav so dozehlim sam :P )
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space