Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

TatraBRICK FEST - Poprad (6.2. - 21.4. 2017)

Started by Praetor, 13. Máj 2016, 21:24:38

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Tatry pocukrovane , slnecno po celej trase a cesty suchucke kam moje oko dohliadlo.( Uz som v PP. )

Praetor

Chcem sa poďakovať všetkým čo sa zúčastnili v Poprade. Osobne hodnotím výstavu ako úspešne ukončenu a dúfam ze nie len ja...
Nejaké detaily o návštevnosti a pod. dávam este dokopy a cez týždeň to tu ešte hodím...  ;)

KLF

papluh

mesje

STARHAWK

Buďo

Ďalšia úspešná výstava za nami  (y)  Čo sa zabalenia a naloženia v piatok ,sám som bol prekvapený ako rýchlo sme to zvládli  :) Všetkým vďaka čo prišli a pomohli !!!

danny01

Quote from: KLF on 23. Apríl 2017, 03:06:40
A tak sli....

...a medialne hyeny v akcii ;)

Praetor

Koniec dobrý, všetko dobré...   O0
Na záver ešte niečo zo štatistiky:
- výstavu navštívilo 4169 ľudí
- denne prišlo v priemere okolo 65 ľudí
- najsilnejšie dni vyše 150 ľudí (všeobecne sa dá povedať, že to bolo počas jarných prázdnin)
- najslabší deň bol pondelok 27.3. a prišli 3 osoby

Ešte raz všetkým zúčastneným jedno veľké ĎAKUJEM!

sylmer

...a na samý záver: nejakým omylom sa ku dostala, v dobrej spoločnosti môjho mercedesu s drevom, modrá technic motorka BMW. Nechýba niekomu? Mám ju bezpečne odloženú v šuplíku nočného stolíka, každý večer ju skontrolujem, keď idem spať. Prestížnejšie miesto je už len hore na tom stolčeku, ale tam je teraz taká žltá ponorka.