Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

TatraBRICK FEST - Poprad (6.2. - 21.4. 2017)

Started by Praetor, 13. Máj 2016, 21:24:38

« predchádzajúce - ďalšie »

papluh

časovo mi to nevychádza

Hľadám teda dedikované dobrovoľníka, ktorý zbalí moje Technic modely.
Postup je jednoduchý:
- veľké krabice označené mojim menom sú pod CiTY mestom (na strane ako je bar/kávovar)
- modely sú len 4 - 8880 Super Car, 8480 Space Shuttle, 7471 Mars Exploration Rover a B-model z 42053 Volvo EW160E
- zbaliť do jednej alebo viac z tých krabíc a dať naspäť pod stôl

KLF

KLF

Praetor

Prikladám foto ako sa zatiaľ premiestnili veci z hora dole - je možné že sa niečo ešte prehodí finálne foto ešte pridám...

muffin

Quote from: KLF on 12. Marec 2017, 14:35:49
Supy na smetisku.  >:D

nejako klesla hladina v tom velkom boxe, odkedy som odisiel :D

phoenicis

Quote from: Praetor on 12. Marec 2017, 22:31:57
Prikladám foto ako sa zatiaľ premiestnili veci z hora dole - je možné že sa niečo ešte prehodí finálne foto ešte pridám...

Chválim ;) Tie vitríny vyzerajú super ;)

LANDSER

killco

Quote from: KLF on 12. Marec 2017, 14:35:49
Supy na smetisku.  >:D

Ešteže vás to napadlo premiestniť potom dovnútra, lebo by sme tam  aj pomrzli. :)

Praetor

Chcem sa ešte poďakovať všetkým čo došli vykonať premenu podľa želania vrchnosti  ;) menovite:
KLF, MiKeL, killco a spol., liondee, muffin a spol.
Všetci ste (y)

Praetor

Dal som dokopy aspoň pár info o súťaži čo bude na výstave v Poprade a tu je výsledok...  ;)

Praetor

Tak aj Popradská televizia bola ešte skontrolovať ako sme to popremiestnovali...

https://m.youtube.com/watch?v=rqQiMwHXhlg

KLF

Vzhladom na bliziace sa hokejove MS18 v PP treba cim skor zarezervovat ubytko. Prihlaste sa teda ti, co budete prespavat v noci z piatka 21.4. na sobotu 22.4. v PP.
Tymto zaroven oznamujem, ze rozoberacka v PP sa uskutocni v piatok 21.4. v popoludnajsich az vecernych hodinach. V sobotu rano sa odchadza do CA.

Prihlaseni:  Budo, danny01+1=danny02, Duroduro, Jago, Janicko, Kamil, KLF, MiKeL, Papluh, Phoenicis

papluh

aj ja sa sa pridam, vsak kto to mesto rozlozi

Jammo

Jago

Pôjdem aj ja a Danny + 1, takže prosím o zarezervovanie troch ubytovaní