Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

"Tekovské kocky" - Levice (28.8.2014 - 14.11.2014)

Started by KLF, 09. Október 2013, 14:00:42

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Super bolo ,rozobrali , pokecali ,pobavili ,pobalili čo to ešte rozvozili i po BA .Deň ubehol ,ako voda  :)

KLF

Este som nasiel fotky Starhawkovho Hothu. ;)

[attach=1] [attach=2] [attach=3]

matt251

Ani som nevedel ze to bolo nejak motorizovane ked tam vidim trcat to trafo. Co to vlastne pohanalo?

Paliason

v tej základni bolo osvetlených zopár displeyov PF ledkami...dala sa akurát intenzita svietivosti meniť tým vlakovým ovládačom.

Matúš, nebodaj si si myslel, že tie AT-čka tam kráčali, všetci behali-strielali a ešte aj výchrica tam fučala ?  :D

matt251

tiez som typoval ze to bude len vysvietene ako stromcek..ale tajne som dufal ze aspon delo straziace pevnost sa mohlo otacat.

ale chodiace ATcko by som uvital :D

phoenicis

Quote from: matt251 on 09. Jún 2015, 14:25:22
...ale chodiace ATcko by som uvital :D

Bol by trošku problém s tým, ako ho otočiť, aby sa obrátilo a šlo späť :P

GentlemanA15

Quote from: phoenicis on 09. Jún 2015, 14:47:23
Bol by trošku problém s tým, ako ho otočiť, aby sa obrátilo a šlo späť :P

By muselo chodiť do kruhu, ako kosačka....stačí do stredu zatĺcť nejaký kolík + motúz a epická bojová scéna je na svete  :D

STARHAWK

AT-AT a chodit ? Som to v Lucenci asi 2h tusim do 3 v noci staval na nohy aby to vobec ustalo :D