Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

"Tekovské kocky" - Levice (28.8.2014 - 14.11.2014)

Started by KLF, 09. Október 2013, 14:00:42

« predchádzajúce - ďalšie »

SkiFi

este otazka v ktory den sa bude nakladat demontovana vystava? hned 14 teho ? idealna by bola sobota.
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

KLF

Quote from: SkiFi on 11. November 2014, 21:30:53
este otazka v ktory den sa bude nakladat demontovana vystava? hned 14 teho ? idealna by bola sobota.

To uz si ale robis kozy, nie?

http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=641.msg12365#msg12365

liondee

Quote from: SkiFi on 11. November 2014, 21:30:53

Buducu sobotu 15.11. ideme burat vystavu v LV. Vie niekto zohnat lacno dodavku? Lebo v pozicovni je to strasne drahe. :/

STARHAWK

KLF

KLF

Dnes bola ukoncena nasa dalsia vystava. Citujem z mailu od p. riaditela Tekovskeho muzea: "Počet návštevníkov 4177. ĎAKUJEM ZA VYNIKAJÚCU VÝSTAVU." ;) Myslim, ze mozeme byt vzhladom na rozsah vystavy a region aj my spokojni. (y)

matt251

Asi je to narychlo, ale nemate niekto cestu cez NZ a miesto pre jedneho stopara  ;)

SkiFi

------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

matej

KLF

Celkom fajn. ;) A matt251 aj co to nafotil. ;) Na burani sa zucastnila celkom dobra zostava - Budo, Jago, jz77 s detmi, KLF, LionDee, matt251, MiKeL, Paliason s Katkou a STARHAWK. ;)

[attach=1] [attach=2] [attach=3] [attach=4] [attach=5] [attach=6] [attach=7] [attach=8] [attach=9] [attach=10] [attach=11] [attach=12] [attach=13] [attach=14] [attach=15] [attach=16] [attach=17] [attach=18] [attach=19] [attach=20]

matej

Parada diky Matt251!  Pekne nicenie >:D. Este jedna otazocka LionDee ti to kam potom davas ked skonci vystava? :))

liondee

Mam to na izbe v krabiciach na posteli, na zemi, na skriniach a policiach.   >:D . Ale asi 5-6 stavieb ide do búrania aby vznikli zas nové :D

matej

KLF

A este par fotiek od matt251 z burania...

[attach=1] [attach=2] [attach=3] [attach=4] [attach=5] [attach=6] [attach=7] [attach=8] [attach=9]

...a z rozoberania Halickseho zamku. ;)

[attach=10] [attach=11] [attach=12] [attach=13] [attach=14] [attach=15] [attach=16]

matej

Liondee tu fotku si daj na Facebook na status :D napis. V sobotu som mal pracovnu, bol som rozobrat moje draho cenne vecicky pri tich poslednich vecickach uz som aj zaspla ;D.
Halicsky zamok je nadherny,opatrne aby sa to nerozbilo ;),inac prvy krat ked som kukal fotogaleriu videl som ten hrad som misle ze to je Bratislavsky mi to pripominalo.