"Poskladajme si Deň detí" - Bohdanovce nad Trnavou (31.5 - 1.6. 2014)

Started by Jago, 19. Apríl 2014, 22:21:10

« predchádzajúce - ďalšie »

Jago

Po dohode s KLF pripravujem menšiu výstavu TatraLugu. Bude iba dvojdňová - víkendová, a nedeľa vychádza na deň detí. Dátum bol určený aj kvôli tomu, že miestny hasiči vtedy robia akciu pre deti, tak by sa to s tým viac-menej spojilo a deti by mali o to väčší zážitok.
Výstava sa bude konať v kultúrnom dome v Bohdanovciach nad Trnavou, ktoré sa nachádzajú 7 km od Trnavy (smer na Senicu).
Názov výstavy je zatiaľ pracovný.

Základom bude mesto s koľajiskom a letiskom. Mám okolo 40 baseplate ciest, 6 creator domov, policajnú a hasičskú stanicu - čiastočne upravené, stavebné stroje, nákladné autá, hasičské lode, lietadlá a vrtuľníky - celá zbierka na http://brickset.com/sets/ownedby-Jago
Nie je toho až tak veľa, preto by som Vás prosil o zapožičanie predovšetkým budov a domov, aby to aj ako mesto vyzeralo.
Vlaky mám len nové - 2x žltý nákladný, 7938 - osobný červený, Maersk a biely ICE a nejaké nákladné vagóny navyše.

Plánujem aj niečo z castle tematiky. Mám 2 hrady 7946 a jeden 7094 a ďalšie castle sety (http://brickset.com/sets/ownedby-Jago/theme-Castle), rytierov s korunou, kostlivcov, kingdoms rytierov a dračích rytierov + mix starších rytierov - z každého druhu okolo 28 kusov, takže by sa mohla aj nejaká bitka odohrať.

Tiež máme kopu dupla - vláčiky, ZOO, polícia, hasiči, lietadlá, autá, stavebné stroje, ... a z toho by bolo tiež niečo vytvorené.

Ak by Starhawk zapožičal Star Wars, tak aj túto tematiku by sme obsiahli. Nájdu sa u mňa aj piráti, ale tých nemám dostatok - ak by niekto mal, tak by to bolo super.

Napíšte prosím kto by bol ochotný čím prispieť. Viem si prísť pre to svojim autom a taktiež to potom priviesť naspäť.

Juro

STARHAWK

Cau.

To je tam tolko vystavnej plochy a hlavne zabezpecenej plochy ? Bo co bolo teraz naposledy pri Blave co organizoval Danny a Mishoku tak tam mali mesto uprostred ktore si strazili a herne stoli s kiloverom tuna zapozicane. A strazili to vpodstate dvaja ludia takze sa to dalo.

Nev iem ci sa bude dat ustrazit tolko stolov a modelov co popisujes pokial by to nebolo vo vytrinach.

Míla

Nebyla by nějaká fotka té policejní a hasičské stanice, pro přeshraniční kolegy ?

Jago

foto staníc bude neskôr, lebo ich musím ešte dokončiť - s aktuálnym stavom nie som spokojný.

Vystavená plocha bude ohradená šnúrou a budem tam celý čas robiť dozor.

KLF

Dake modely Ti urcite poskytnem - napr. hasicske Tatry, ked uz tam bude ten Den hasicov. ;)

Jago

akékoľvek hasičské sety aj MOCy uvítam - aj ja tie moje chcem ešte zväčšiť, tak snáď to stihnem

MiKeL

Kedze chvilu po tom bude vystava v LC, tak uz budem mat co to postavene, takze dake domy mozem poskytnut.

kamil

Creator domy, city vozidla, 2 MOC motorove clny mozem poskytnut.

Buďo

Možem prispieť vlakovými súpravami, ako stacionárny model.A 6-wide autíčkami do city.Počítaš Jago i s hracími stolmi?

Jago

Kamil: potrebujeme hlavne domy, takže za každý jeden budeme vďačný.

Buďo: áno rátam aj so stolmi. Tvoje vlaky a autá by sme tiež zobrali.

Veľká časť mesta je od Misoku a vopred mu veľmi ďakujem za ochotu poskytnúť nám to všetko.

phoenicis

Hlavne myslite na to, že 1.6. sa otvára výstava v Lučenci, ktorá je jednou z nosných výstav TatraLUGu, tak aby na ňu bolo dosť exponátov ;)

Izmael10

Quote from: phoenicis on 26. Apríl 2014, 15:28:20
Hlavne myslite na to, že 1.6. sa otvára výstava v Lučenci, ktorá je jednou z nosných výstav TatraLUGu, tak aby na ňu bolo dosť exponátov ;)

Až 11.6.  ;)

phoenicis

MiKeL

Quote from: phoenicis on 26. Apríl 2014, 18:29:12
Sorry, jasné, myslel som, že otvárame na deň detí... Sedí vec  C:-)

Povodne sme to tak chceli, kedze to by samozrejme pritiahlo veeeela navstevnikov, ale bude vtedy koncit vystava co bude pred nasou, takze sa to posunulo.

Jago

Budeme potrebovať aj veľa zelených baseplate ... každá jedna nám pomôže. Vedel by niekto poskytnúť?