Hrad Sovík

Started by Danybůjek, 28. Október 2013, 13:31:08

« predchádzajúce - ďalšie »

drdano

A ty mas 12 ci 13 rokov???? Ja keby som manzelke takto doma zahatal jedalensky stol, tak si poda ziadost o rozvod a mne by vylozila kufre (asi naplnene LEGO-m, nie handrami a tymi pododnymi blbostami) pred dvere... A to mam uz 33!!! Tvoji rodicia a ini spolubyvajuci musia mat riadnu trpezlivost a schopnost tolerovat tvoje hobby... Ten hrad je fantasticky, len by to chcelo viac fotiek aj s detailami a zo vsetkych stran... Gratulujem a klaniam sa, maestro....
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

Danybůjek

Ségra na lyžáku, taťka v Táboře a mamka přijde o páté. Ani to nijak nezavází.  ;)
Mamka to chápe. Jinde bych nedal hrad do kupy. Když přežili den před BB, tak už přežijou všechno.  ;D

LANDSER

Danybůjek

Quote from: drdano on 27. Február 2014, 09:16:02
A ty mas 12 ci 13 rokov???? Ja keby som manzelke takto doma zahatal jedalensky stol, tak si poda ziadost o rozvod a mne by vylozila kufre (asi naplnene LEGO-m, nie handrami a tymi pododnymi blbostami) pred dvere... A to mam uz 33!!! Tvoji rodicia a ini spolubyvajuci musia mat riadnu trpezlivost a schopnost tolerovat tvoje hobby... Ten hrad je fantasticky, len by to chcelo viac fotiek aj s detailami a zo vsetkych stran... Gratulujem a klaniam sa, maestro....

Stačí? >:D
Detaily začnu fotit až bude hotovo. ;)

Danybůjek

Neco ze staveni.

Izmael10

Btw ten minifig, čo sa sám pokúša strhnúť padací most je nejaký kulturista?  C:-)

Danybůjek

Quote from: Izmael10 on 28. Február 2014, 23:08:53
Btw ten minifig, čo sa sám pokúša strhnúť padací most je nejaký kulturista?  C:-)

Neboj, pomohli mu tuhle.
Uz je oblehani nainstalovano.
Uz se konecne dostanu do spacaku!
Zitra rano vse nafotim.

liondee

Šupa Dany. Si macher :)

Danybůjek

Tak fotky nakonec budou až později. Nechal jsem si udělat fotky od profíka, jenže on ty fotky nejdřív musí nějak uspořádat
a uploadovat na net.

Danybůjek

Stálé čekám na fotky.
Už se pár lidí po fotkách shání. Vybral jsem snad tu nejlepší co se mi mobilem podařila. ;)
Musím říct, že to byla fakt makačka. Stavěl jsem dokonce během výstavy. Spousta věcí byla nedodělaná,
skály odfláknuté, málo detailů a mnoho dalšího. Jenže s tím si nedělám starosti. Stavím Sovik 3.0. C:-)
Snad mi půjde stavba lépe a stihnu to do 31.6. >:D

Izmael10

Quote from: danyboy2127 on 08. Marec 2014, 23:01:24
Snad mi půjde stavba lépe a stihnu to do 31.6. >:D

Do 31.5.  :P

KLF

Je to naaaaadhera Dany!!! :o :o :o (y)

Danybůjek

Danybůjek

Stavba započatá. Prvních 18 hodin úspěšně strávených stavěním a plánováním.
Když si uvědomím kolik bych za tu dobu postavil menších setů. ;D

Aki

Půdorysně to vypadá mnohem zajímavěji. Držím palce.