Hrad Sovík

Started by Danybůjek, 28. Október 2013, 13:31:08

« predchádzajúce - ďalšie »

Danybůjek

Na konci srpna jsem začal stavět nový hrad...
Jelikož mám prakticky všechny hradové díly na výstavě v BB,
tak jsem musel začít stavět od nuly. Zatím toho není mnoho,
ale přikládám alespoň nějaké fotky. Kvůli velikosti musím
stavět po modulech. Finální velikost by měla být 130x78 cm.
V rámci možností budu možná prodlužovat na 130x104 cm.
Jako zatím v každé moji stavbě budu mixovat light gray a light bluish
gray. Jelikož jsem poslední dobou posbíral větší množství LG,
budu se snažit nějak smysluplně mixovat.
Na fotkách vidíte rozestavěný jeden větší modul o velikosti 78x65 cm.
Omluvám se za hrozné fotky. Foceno mobilem. Navíc mi do toho svítilo
zářivé slunko. 

KLF

Dany, bude to parada! ;) Robis velke pokroky! (y)
Btw. nemusis sa ospravedlnovat za fotky, alebo pravopis a vysvetlovat ze pises/fotis na mobile - tu Ta nik za to nebude buzerovat. >:D

Danybůjek

Quote from: KLF on 28. Október 2013, 13:39:19
Dany, bude to parada! ;) Robis velke pokroky! (y)
Btw. nemusis sa ospravedlnovat za fotky, alebo pravopis a vysvetlovat ze pises/fotis na mobile - tu Ta nik za to nebude buzerovat. >:D

To víš to je zvyk odněkud**********.  >:D O0 ;D C:-)

phoenicis

Krásny hrad Dany ;)
Na to, že píšeš, že väčšinu stavebného materiálu máš v BB a že to staviaš len od augusta, tak to je kolosálna stavba ;)
Teším sa na pokračovanie :)

Buďo

Už teraz to vyzerá výborne   :) zatiaľ nič také veľké som nestaval ,klobúk dole  (y)

Morandi

Ty joooo! To bude pecka bracho! :O

Danybůjek

Danybůjek

Danybůjek

Na některých místech pomalu zatravňujeme.   >:D
Fáze zarostlinkování v nedohlednu. 8)

Aki

Dobrý nápad s těmi "sloupy" v bráně. Vypadá to docela pěkně. Chtěl jsem ti k tomu napsat, že by se mi líbila spíše brána s lomeným obloukem, ale čím déle se na to dívám, tím více se mi tam líbí ten normální oblouk. S těmi sloupy dohromady mi to asociuje křižácké, nebo i některé francouzské hrady. Super.
Jediné co mi v té bráně chybí jsou nájezdní patky. Ty byly všude, kam se jezdilo s něčím co mělo kola.

A příkop tam nebude? Brána bude zajištěná jenom hřebenem, nebo ještě jinak? Chtělo by to nějak promyslet, aby tam to obléhání mělo smysl a nedělalo se jenom dobývání. ;) Sakoras z Kostek začíná uvažovat o postavení toho tábora obléhatelů.....

Danybůjek

Quote from: Aki on 12. November 2013, 12:08:27
Dobrý nápad s těmi "sloupy" v bráně. Vypadá to docela pěkně. Chtěl jsem ti k tomu napsat, že by se mi líbila spíše brána s lomeným obloukem, ale čím déle se na to dívám, tím více se mi tam líbí ten normální oblouk. S těmi sloupy dohromady mi to asociuje křižácké, nebo i některé francouzské hrady. Super.
Jediné co mi v té bráně chybí jsou nájezdní patky. Ty byly všude, kam se jezdilo s něčím co mělo kola.

A příkop tam nebude? Brána bude zajištěná jenom hřebenem, nebo ještě jinak? Chtělo by to nějak promyslet, aby tam to obléhání mělo smysl a nedělalo se jenom dobývání. ;) Sakoras z Kostek začíná uvažovat o postavení toho tábora obléhatelů.....

O příkopu stále přemýšlím.. Mám par stovek dark blue trans bricků..
Hmm, ten tábor by byl supr..

Danybůjek

Rozpracována nová stavba. 8)

KLF

Zatial to vyzera dobre! (y) Tusim vidim aj kelimok z PAB. ;)

Danybůjek

Quote from: KLF on 21. December 2013, 18:04:55
Zatial to vyzera dobre! (y) Tusim vidim aj kelimok z PAB. ;)

Vidíš dobře, skvělý na skladování dílů. O0

phoenicis

Vyzerá to byť dosť honosné  8)
Už sa teším, až to uvidím naživo ;)  (y)