Výstava (BB)

Started by MiKeL, 16. Apríl 2013, 22:07:23

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

Preview hlasovania
1. starhawk, mesje, paliason, drdano, juraj
2. mikel, budo, klf, izmaela10, kamil
3. -

Zatial nehlasovali: liondee, misoku, phoenicis

Zatial sa tomu hovori remiza ;)

MiKeL

V demokratickom hlasovani sa teda rozhodlo pre moznost 2 - dieliky. Upovedomim o tom prislusne organy v dohladnej dobe.

mesje

no co uz... a ako to bude prebiehat? ako sa nahlasuju tie dieliky? z akeho zoznamu a pri akych cenach sa to da vybrat?

liondee

I ked trocha neviem o com, tak asi dieliky. A asi aj nic. V podstate mi je to jedno :D

KLF

Kto by ste mohli poziciat cestne podlozky pre kolajisko?
Dik.

Buďo

Podložly by som požičal , ale nemám  :-\  , matka má a nepožičia  >:D

Na stavbe sa pracuje ,až bude nejaký modul aspoň na 90% hotový dám ho sem.(tento týždeň očakávam 5 záaielok  :) )

KLF

Rozhodli sme, ze ako odmena pre zucastnenych vystavy zo strany TLC budu predsalen sety. Vyberat si mozte z ponuky Nemeckeho Shop at Home, okrem Exclusive setov. Ak by mal niekto otazku, ci je dany set Exclusive, nech mi napise a ja mu odpisem. Na vsetky sety sa vztahuje zlava 50% z ceny na Nemeckom Shop at Home. Urychlene si to ti, co vystavujete pozrite a vyberte co chcete. Vo stvrtok je deadline!

drdano

Tak ja v tom mam jasno - prave som chcel pisat na www.brickpark.sk, ci uz maju a za kolko nove Creatory - konkretne chcem to modre vrtulove lietadlo 31011 - to urcite JE radovy set, urcite tio NIE JE exclusive... Mohli sice na BrickParku zarobit, ale co uz, mozno nabuduce... Aj tak ich asi vytopilo, takze teraz zrejme nerobia  >:D >:D >:D

[attachimg=1 width=300]
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

MiKeL

Quote from: drdano on 04. Jún 2013, 19:57:24
Aj tak ich asi vytopilo, takze teraz zrejme nerobia  >:D >:D >:D

Veru nerobia. Chodia sa kochat potocikom  >:D

Paliason

Ja by som mal zaujem o ten zlty bager 42006

KLF

Este doplnim, ze spolu mozme objednat 20 setov a nesmu sa predavat dalej!

drdano

Quote from: KLF on 05. Jún 2013, 09:45:25
Este doplnim, ze spolu mozme objednat 20 setov a nesmu sa predavat dalej!

Hm... Ja to teda nepredam, aj ked uz som mal zaujemcu... Doslaka, taky zarobok to mohol byt.... Tolko ako anastaziolog nezarobim...  :'(
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

STARHAWK

Quote from: KLF on 04. Jún 2013, 19:08:38
Rozhodli sme, ze ako odmena pre zucastnenych vystavy zo strany TLC budu predsalen sety. Vyberat si mozte z ponuky Nemeckeho Shop at Home, okrem Exclusive a licencovanych setov. Ak by mal niekto otazku, ci je dany set Exclusive, nech mi napise a ja mu odpisem. Na vsetky sety sa vztahuje zlava 50% z ceny na Nemeckom Shop at Home. Urychlene si to ti, co vystavujete pozrite a vyberte co chcete. Vo stvrtok je deadline!

1.      Up to 20 Sets -  not for resale, no Exclusive set – 50% discount of German RRP(Recommended retail price) plus local VAT and 6% shipping
    [Max 20 setov - nie na dalsi predaj, nie exkluzivne sety - 50% zlava z odporucanej predajnej ceny v Nemecku plus DPH + 6% postovne]

Preco by to nemohli byt licencovane sety ? cele SW a LOTR, dokonca aj Turtles by sa tak nemohlo objednavat. Podla povodnej info boli vynate iba Exclusive.

KLF

Ano, mozu byt aj licencovane sety. Uz je to opravene.

mesje

Este sa spytam na tu cenu setu - je to tam trochu matuce - ta dph, co sa priratava, je pocitana len z polovice sumy, alrbo z celej? 6% za postovne sa rata z ktorej ceny, zlavnenej ci katalogovej? Lebo nakoniec to moze vyliezt na sumu velmi blizku kupe zlavneneho setu v nejakom eshope.