Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Hry

Started by papluh, 02. December 2020, 10:03:05

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

Quote from: Anupew on 22. December 2020, 00:34:05
Som zvedavy co da epic zajtra (y) (y)

Ako to uz v neidealnom svete byva, zoznam vsetkeho, co daju teraz zdarma unikol. Nejdem ho sem davat, kto chce si najde, kto ma rad prekvapenia, pocka si kazdy den na odhalenie ;)

Zatial to sedi ;) dnes je Metro 2033.

Anupew

dnes je na Epic-u zdarma Metro 2033 Redux ::)

Quote from: MiKeL on 22. December 2020, 11:34:56
Ako to uz v neidealnom svete byva, zoznam vsetkeho, co daju teraz zdarma unikol. Nejdem ho sem davat, kto chce si najde, kto ma rad prekvapenia, pocka si kazdy den na odhalenie ;)

Metro 2033 ,  Tropico 5 ,  Inside ,  Darkest Dungeon ,  My Time at Portia ,  Night in the Woods ,  Stranded Deep ,  Solitairica ,  Torchlight 3 a  Jurský svetový vývoj...
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

papluh

Quote from: Anupew on 22. December 2020, 21:23:41
... a  Jurský svetový vývoj...
>:D    Google Translate ?

Anupew

Paliason

najmä tí skoršie narodení si spomenú...

[attach=1]

Praetor

Ako prvé PC som mal 286 a toto bola hra čo naozaj vedela udržať človeka dlho pri monitore...  ;)

papluh

je tam vôbec šanca aby toto držalo bez lepidla ?  Ten horný brick

duroduro

aky brick? sak to je tile...

Paliason

Quote from: papluh on 26. Január 2021, 13:04:06
je tam vôbec šanca aby toto držalo bez lepidla ?  Ten horný brick

Quote from: duroduro on 26. Január 2021, 16:16:58
aky brick? sak to je tile...

dobrá otázka.
možno dal medzi horný a druhý brick/TILE :) papierik, na tú plochu štyroch studov pre pevnejší spoj ... tak som to robieval ja kedysi, keď mi nejaké kocky slabo držali
Ako z tej fotky sa to dá postaviť za 5 minút. Tak keby sa tu niekomu chcelo, a odskúšal to???

Quote from: Praetor on 26. Január 2021, 12:45:16
Ako prvé PC som mal 286 a toto bola hra čo naozaj vedela udržať človeka dlho pri monitore...  ;)

u mňa prvá 386-ka. Mala o niećo viac MHz, tuším 40 oproti 286, ale čo mali moja aj tvoja určite spoločné, bola doba prevádzky: 16 hodín denne  ;D

Anupew

To mi chcete akože nahovoriť, že v ČSSR roku 1989 ste doma mali 286/386 ku? :o Keď Jordan Mechner dokončil Princa, tak u nás bol ešte totáč :oldman:

MiKeL

A ty si bol kde v tej dobe? To nebolo ako dnes, ze ludia predobjednavali horuce novinky. Prince u nas fical este vela rokov po tom ;) ja som zacinal na atari a tam bol jeho predchodca Krateka. K princovi na pc som sa dostal tak okolo roku 94/95.

Praetor

Ja som drtil princa v 91-93 na vyradenej 286 zo západného Nemecka keďže sme tam mali rodinu... ;) Naši kúpili potom v 94 novú 486 a potom až v 98 Pentium I... Toľko k histórii...  :oldman:

Paliason

o žiadnom roku 1989 tu nikde nepadla ani zmienka. Presne tak ako to napísal Mikel to bolo. Nejaký 95/96-ty rok to bolo u mňa

Anupew

Usudzujem od 286ky, pretože tá bola zastaraná už keď vyšiel Princ. V 1989 mal premieru pocesor 486. Samozrejme že v tom čase a to platilo až do niekedy druhej polovici desiatich rokov (21.st) hry u nás neboli dostupné hneď po vydaní (až do vydania steamu aj to nie hneĎ od začiatku). A keď sa aj dostali k nám, tak samozrejme v piráckej podobe  :D

Píšte aspoň trochu chronologicky pretože teoreticky u nás v tej dobe mohlo byť pár ľudí čo mohli mat tú hru aj PC(386). Ja som Princa hral jedine na mobile (cca rok 2006-2007). Mne učaroval až nasledovník Assassins Creed >:D
Ku Karateke som sa dostal až cca v roku 2001. Na Čínskej noname zmiešanine NESU/Segi. ;D

Môj prvý počítač som zdedil v 97 a to bola jedna z posledných Amíg (neviem model, ale bedňa bola už SFF formát) :oldman:

Quote from: Paliason on 26. Január 2021, 17:18:11
o žiadnom roku 1989 tu nikde nepadla ani zmienka. Presne tak ako to napísal Mikel to bolo. Nejaký 95/96-ty rok to bolo u mňa

šlo to vôbec spustit na 286ke? ;D On to programoval na novšom stroji Macu, ale aj ten už bol zastaralý v dobe vydania hry. A to tú hru až priam kúzelnícky musel optimalizovať.

MiKeL

Quote from: Anupew on 26. Január 2021, 17:53:16
šlo to vôbec spustit na 286ke? ;D On to programoval na novšom stroji Macu, ale aj ten už bol zastaralý v dobe vydania hry. A to tú hru až priam kúzelnícky musel optimalizovať.

To v tych dobach, aj neskor este, vsetci. To len dnes si juniori myslia, ze ked vie pustit textovy editor vie aj programovat. Optimalizacia je cudzokrajna nadavka. :oldman: