Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Fun - zábava :)

Started by KLF, 02. Február 2012, 13:09:03

« predchádzajúce - ďalšie »

Paliason

Quote from: Paliason on 09. Marec 2020, 09:45:59
Kukajte na toto:

Trenčín - Mierové námestie - pizzeria - a v prázdnom výklade:

Kukajte na toto 2:

Trenčín - Mierové námestie - pizzeria - a v prázdnom výklade:

[attach=1]

[attach=2]

MiKeL

majitel nakupil drahe lego, neostalo na vyplaty, musel zavriet, tak to aspon vystavil, nech ludia vidia, preco nemaju pracu ;)

Praetor

Možno z toho čo za roky ušetril a nechcel byť jako Kajatán a dal to radšej do plastových tehál, len neviem či by som to dával takto na slnko... ;)

liondee

Včera som sa na to pozeral. Ale nefotil som to :D

sylmer

A ja som si dnes inštalovala ovládač do mobilu , som si hovorila, že to skúsim cez sklo z ulice sa pohrať s tým Liebherrom, ak by ho pustili trocha pojazdiť, nech tam len tak nestojí opustene  ;)

papluh

a to nepatrí k najdrahším mačacím pelechom  >:D
[attachimg=1]

Praetor

Nechce niekto držiak na toaletný...  ;)
Tlačené na 3D tlačiarni...
Pekný advent prajem všetkým, aj keď tento rok mi tu chýba tradičné Reneho zapaľovanie sviečok na niečom adventnom každú nedeľu...  :oldman:

KLF

Hej, hej... aj som ho zvazoval, ale nedokopal som sa k nemu nakonec. :-\ Tento rok je cely divny, tak snad o rok...

Praetor

papluh

tp je tá podprahová agenda   (či podpásová ?  >:D )

Frco

Praetor

Keď stúpis na kocku Lega tak to bolí...  ;D

Praetor

No neviem, ale situácia začína byť vážna...  :oldman:

Praetor

Žeby sa to dnes vyriešilo?  C:-)

MiKeL

Spolu so slubenou potopou. vsak ono tak nejak suvisi, co sa geografickej polohy tyka  >:D