Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Command & Conquer: GENERALS

Started by Paliason, 04. Máj 2017, 17:12:25

« predchádzajúce - ďalšie »

Paliason

Je to parádne, úplne jak predloha. Na živo som to videl dávnejšie, ešte ked si na tom nemal pásy nahodené, a už vtedy som ti to chválil.

martinn

Buďo

Niečo na odhalenie skrytých jednotiek a paralyzovanie nepriateľských vozidiel .

Paliason

Po dlhej, aleže fakt dlhej pauze na tomto projekte som si pozrel odozvu na to naše video prezentačné... a viacmenej pozitívne ohlasy. Skoro 200 pozitivnych like-ov, negatívny žiadny zatial 8)

Pred týždňom som sa premohol a skúsil začať montovať SCUD-Launcher... Postupne všetky vozidlá určiťe reálne z lega postavené uvidíte, je to o nedostatku času hlavne. Buďo má už svoju čínsku armádu viacmenej hotovú. Mne to trvá... :oldman:

Zopár komentov z Youtube... :

"Holy crap, if only this was in shops!"

"Lol I would buy this for real, I love CNC!"

"Genius."

"I WANT THAT!  :-* WHERE CAN I FIND A TUTORIAL OF HOW TO DO THESE!?  :-* :-* :-*"

"Amazing. I want to play a Lego version of this game someday."

"That i will build that scirpion tank"

"good i love it"

"Amazing"

"The best legos I have ever seen"

"Very cool such awesomeness much nice"

Paliason

SCUD Launcher už je na svete.
Komu to pripomína ruský raketonosič, tak má pravdu. Je to v podstate MAZ 543

[attach=1]

[attach=2]

[attach=3]

[attach=4]

martinn

Som pacifista... ale inak super proporčne dobre urobené, teším sa na veľkú mierku ako je to hasičské auto >:D

Paliason

Oóóóó, doba remastrov neutícha. Už aj prvý Command & Conquer a prvý Red Alert vyjdu ako vylepšené verzie!
Ach, keby tak časom aj na Generals došlo...

Buďo, musíme zamakať na našom Projekte, zase sa C&C dostane do povedomia veľa ludí...  8)

Paliason

zvislá časť blatníkov mi chýba vo farbe TAN, inak je tento zákerný traktorík už pár mesiacov hotový...

[attach=1]

[attach=2]

[attach=3]

Buďo

Pribudli ďalšie jednotky.
[attachimg=1]
Rozpracované overlordy.
[attachimg=2]
Ďalšie v pláne.
[attachimg=3]

MiKeL

Riadny mackovia :o Vsak to vam ani trenciansky hradny kopec nebude stacit :oldman:

Buďo

To určite nebude.   Overlord je najväčšia jednotka v celej hre . A mám v pláne spraviť všetky jeho varianty .
[attachimg=1]

Buďo

Dvaja mackovia a medvedík   O0
[attachimg=1]

Paliason

ŠUPA!!! Jeden z bunkerom, druhý má speaker tower. Dobre si to vymodeloval.

No nič, dokúpim pár chýbajúcich dielov, a dorobím tých mojich konečne, aby mali po kom strielať  :D

Paliason

Škorpión - najslabší tank v hre

[attach=1]

[attach=2]

[attach=3]

KLF

Viac prace na fotke, ako na modeli. ;) Bez toho pozadia nic moc uprimne.