Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Command & Conquer: GENERALS

Started by Paliason, 04. Máj 2017, 17:12:25

« predchádzajúce - ďalšie »

TOME

velmi dobre!  (y) super detaily, riesenie toho oblukoveho hangaru, uplne verne predlohe, uz chybaju len tie tri hrdzave I profily co su ledabolo bachnute vzadu :D

Paliason

Profily tam budú tiež, dorobím, to je len detail... i keď mi príde ako štvorcový na tej foto  :D, ale hej, tiež ma hneď napadlo I-čko, že tam bude lepšie vyzerať.  (jj, grafika už nič moc - btw. hra z roku 2003)

Quote from: papluh on 08. Jún 2017, 12:33:34
A LEGO sieťka?  Je ich kopec

V podstate áno, toto sme vlastne s chalanmi tiež brali do úvahy, že aj to je možnosť. Museli by sa nastrihať, lebo sú ešte vyššie než ten moj plot, a ešte stĺpiky nejak šikovne spraviť aby to držalo, bolo napnuté, a zároveň aby neboli tučné jak hradby.

Buďo

Oil derrick . Ešte nejaké detaily kvôli funkčnosti doriešiť .Vo finále bude mechanizmus motorizácie zapustený v non lego teréne .

bedo

USA Fire Base pripravená k palbe !!  :)

Paliason

zas som sa niečo nové naučil v Lego Digital Designer: CTRL+K uloží kvalitnejší obrázok modelu a bez tej mriežky na spodu...

[attach=1]

a len tak zo srandy som to dal do hernej mapy:

[attach=2]

bedo

juraj

ak by niekto potreboval pozicat technic retaz alebo pasy, tak takych 100ks by sa u mna naslo. Presny pocet, by som upresnil podla potreby.

Buďo

Posledné vozýtko čo nám chýbalo .Dve verzie kanónu.

Paliason

USA:

Comanche

[attach=1]

Microwave Tank

[attach=2]

...a vzájomné mierky:

[attach=3]

[attach=4]

[attach=5]

martinn

ach tie vojny.... :-( mier!

Paliason

War Factory

- pásové dopravníky sú natvrdo - zatial. Nepátral som ešte aké ma lego možnosti v tomto smere - buď gumové pásy použiť alebo umelé články...tak či tak, rozmer dopravníku je 4 x 24 (šírka x dĺžka) To treba realné postaviť, v LDD sa s tým drbať a skúšať nebudem.

[attach=1]

Paliason

Republic of CHINA Army

[attachimg=1]

[attachimg=2]

bedo

Po letnej pauzičke a dokončení hlavných projektov sa znovu rozrasta vojenska rodinka
- najnovsí člen je USA microwave tank  :D  pripravený ohrát nejaké to kurča

martinn