Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

LEGO Batman Movie

Started by papluh, 04. Október 2016, 22:55:31

« predchádzajúce - ďalšie »

bedo

Quote from: juraj on 11. Február 2017, 12:46:45

Mozu byt licencovane aj navrhy v jednotlivych filmoch?
Myslím že hej ...

mesje

Batmobily mozu byt rozne, len by mali byt "sexi" - tj aerodynamicke atd. Tento je take nieco mohutne, neforemne, neprakticke... proste detske vozidlo...
Inak ten film je o nicom, neda sa porovnat s Lego Movie. Prilis vela rychlych nasekanych scen, clovek nema cas spracovat to a uz sa vali dalsia a dalsia... Prislo mi to ako nasilu rychlo zbuchany dalsi lego film...

Paliason

Quote from: GentlemanA15 on 11. Február 2017, 11:23:50
Ja preferujem tento http://media.liveauctiongroup.net/i/5736/8632768_1.jpg?v=8CE71410914F540  (y)

Ja takisto ten od Burtona! Posobý stále dosť futuristicky a moderne aj teraz, po tolkých rokoch. U mňa number 1!!!!!

Tumbler sa mi tiež zdá dobrý.

Tie zvyšné čo mal Val Kilmer a George Clooney ...to boli totálne prehnané gýčoviny, krídla dvojmetrové, celkovo taký hračkársky výzor ;D

A ten prvý klasický je pekný, ale patrí do svojej doby...ten šnúrový telefón, maják na streche  ;D...archaizmy totálne

Ved každá generácia má svojich favoritov...to je normálne...a každý režisér tých filmov mal svoju víziu...

Jan Jansen

Tak toto nie je Batmobil z mojho pohladu.Pripomina mi to skor Ninjago/alebo nieco so Space tematikou svacnute.
Milovnik starych RPG hier, fantasy knih a po novom aj lega.

papluh

Paliason

"U všech infarktů" - zomrel Batman v šponovkách, Adam West. Nech pokojne odpočíva v bat-rakvi.

papluh

Hovorí sa že Batman Movie by mal dostať ešte jednu sériu
Justice League Anniversary Party
Egghead Mech
Harley Quinn's Attack (Cannon Truck)
Bat-Buggy (small set with Captain Boomerang)
Bat-Space shuttle

A nejaký väčší D2C set

papluh

Nemecký TRU mal nachvíľu na stránke box č.2 na ich Bricktober pre tému LEGO Batman Movie
Pár ľudí to stihlo aj objednať, sranda je že pri 14,99 E je to o euro lacnejšie ako 4 náhodné minifigy.

Spraviť netopieriu légiu asi bude dosť drahý koníček. Ten netopieri čarodej sa so správnou hlavou tiež dá použiť. Dolárový oblek ako kuriozita. Zajac ... meh.

https://www.promobricks.de/lego-toysrus-bricktober-2017-lego-batman-movie-minifiguren-5004939/40650

STARHAWK

Zajac, meeeh, ale ten jeho opasok ..... Bedo uz moze zacat pozerat po BL bo chcel biele pre svoju armadu a hla tu ich ma.

Black Ops spartan :D
Carodej do fantasy urcite pouzitelny.

bedo

HURAAAAAAA  ;D ;D samozrejme 10 ecok za kus sakra

mesje

Quote from: papluh on 31. August 2017, 13:10:42
Nemecký TRU mal nachvíľu na stránke box č.2 na ich Bricktober pre tému LEGO Batman Movie
Pár ľudí to stihlo aj objednať, sranda je že pri 14,99 E je to o euro lacnejšie ako 4 náhodné minifigy.

v TRU su tieto figy znovu naskladnene...
plus davaju ich aj zadarmo pri nakupe lega nad 40 eur (na free shipping je tusim vyssia hranica).
a podla reklamy co mi dosla do mailu by mali byt dalsie tyzdne este 3 taketo batman movie minifigures sady...

papluh

Tiež mi prišiel email :D
Inak do košíka si ich treba pridať manuálne, neskočia tam samé a 1 kus na objednávku. Poštovné mi nedalo na 0 ani keď som tam nahádzal za 250 Eur  >:(

TLBM figy sú len tento týždeň, zatiaľ bol vonku obrázok len jednej ďalšej škatule a to bolo CITY džungľa téma. Hovorí sa že je ešte bude Ninjago movie.

mesje

to free shipping v TRU strasne blbne, niekedy vobec nenaskoci, inokedy zas naskoci az v poslednej chvili pri plateni...
neviem ako teraz, nic som neobjednal, kvoli tym figom - hoci zadarmo - sa mi neoplatilo nic objednat...

papluh

Nový exkluzív pre LEGO Batman movie

70922 The Joker Manor
3444 dielov
US$269.99 - CA$349.99 - 269.99€ - £249.99 - 2299.00 DKK
Predaj od 24. Novembra (Black Friday), bez VIP predpredaja

Minifigy The Joker, Batman, Barbara Gordon, Harley Quinn, Nightwing, Alfred Pennyworth Classic Batsuit, Disco Batman, Disco The Joker, Disco Batgirl a Disco Robin.
Vyzerá to na nový typ húsenkovej dráhy. (a tým pádom tip na ďalší kolotočový exkluzív, tie diely určite nerobili pre jeden set ...)

https://brickset.com/article/30830/70922-the-joker-manor

bedo

CO ti dáva, to je dost dobre  :o