Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Command & Conquer: GENERALS

Started by Paliason, 04. Máj 2017, 17:12:25

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Troop crawler ,ready to go.

Paliason

Marauder Tank assembled.

[attach=1]

Týmpádom májú všetky 3 strany už svoj ťažký tank.
Overlord mi príde trochu dlhý a úzky, pásy by mohli ísť aj na šírku 12...hmm  ??? (z tou dĺžkou ale neviem, rozteč kolies nepustí, menšie by vyzerali zle = asi ostane jak je, alebo nás niečo ešte napadne)

[attach=2]

bedo

Sakra tie dvojite pasy vyzeraju naozaj fajn - som ich mohol dat aj na Paladina

Buďo

Paliason - Overlorda môžem rozšíriť ešte o jeden stud . Dĺžka mi príde OK+/-

Bedo -dvojité pásy na Paladina stále môžeš dať a uvidíme ako to ukáže

bedo

Battle master to the action !!

bedo

Quote from: Paliason on 05. Máj 2017, 20:08:48

killco: tu sme všetci traja megalomani, ale hej, treba sa krotiť, tých osem by som sa držal, výnimočne 9.

hehehehehe  :D :D hehe

Paliason

hehehe  ;D ;D ....ale dobre to dopadlo. Povedať hneď na začiatok 10 - 12 , tak skončime pri 20-tich!!!  ^-^

btw. ľahké tanky sa hlásia do služby:

[attach=1]

Paliason

Release the flames!

[attach=1]

bedo

bedo

GLA Rocket Buggy ready

Paliason

Pre všetkých členov TATRALUGU:
Radi uvítame nové posily na tomto projekte. Treba sa držať predlohy, ktoré tu budú nahrané. Je tu veľa talentovaných a zdatných dizajnérov budov-stavieb, čiže kludne dajte koment, ak chcete prispieť postavením (návrh v LDD) konkrétneho objektu.

Začina druhá fáza: budovy - základňa USA, civilné a neutrálne objekty...

Command Center
[attach=1]

Cold Fusion Reactor
[attach=2]

Barracks
[attach=3]

Supply Center
[attach=4]

Supply Dock
[attach=5]

War Factory
[attach=6]

Strategy Center
[attach=7]

Supply Drop Zone
[attach=8]

*** Obranné stavby ***

Patriot Missile System
[attach=9]

Fire Base
[attach=10]

*** Základné typy pechoty ***

Infantry + Rocket Launcher infantry
[attach=11]

*** Civilné a neutrálne objekty (daľšie budú doplnené neskôr) ***

Oil Derrick
[attach=12]

Paliason

A obrázok pre predstavu približnej vzájomnej mierky stavieb voči vozidlám:

[attach=1]

Paliason

Command Center spravený:

- Zatial bez motorizácie, reálnemu modelu by sa mal točiť radar, možno aj vetráky na streche.

- Velký otáznik visí nad tým oplotením - je trochu privysoké čo by nevadilo, použité dieli sa na to úplne hodia, ale na BL je málo kusov na predaj. Ak ich tu náhodou niekto z vás má doma zašité v poduške aspoň 30 kusov, tak ich hneď berem  ;D
Ak má niekto lepšie riešenie z lego dielov - sem s ním! ...inak už len non-lego sieťku použiť.

[attach=1]

MiKeL

Parada.

S tym plotom ma napada len pouzit klasicky plotovy diel na vysku, ale tam by boli zase hrube stlpy medzi nimi (brick + zakladna) a dat vzdy dve oproti sebe.

Paliason

Diky.

Ten návrh tvoj som mal presne do bodky rovnako spravený asi pred týždňom, a som to zavrhol, koli tým hrubým stĺpikom...vyzeralo to proste ako murovaný plot pred rodinným domom, nepasovalo to k tej základni.