TatraBRICK FEST - Poprad (6.2. - 21.4. 2017)

Started by Praetor, 13. Máj 2016, 21:24:38

« predchádzajúce - ďalšie »

andy tt

KLF

A ty naco potrebujes prespavat Andy? TatraLUG nie je cestovna kancelaria, ze preplaca ludom ubytko len tak z prdele.

Praetor

Dnes poobede nám začína súťaž, ktorá trvá až do štvrtku...  ;)

http://www.tatragaleria.sk/?id_menu=65026

https://tatrami.sk/kalendar/udalost/924/lego-sutaz

A vidim, ze vedla v nakupnom centre nahodou tiez budu Lego dielne...  ::)

http://www.forumpoprad.sk/sk/aktuality/Brick_by_Brick

phoenicis

Ahojte, bude mať niekto miesto v aute v sobotu z Popradu do Čadce?  ::)

kamil

Caute.

Ked uz to phoenicis zacal na temu doprava, tak by sme sa mohli dohodnut spolocnu dopravu na rozoberacku do PP a instalaciu v CA.

Ponukam odvoz svojim autom:
- v piatok 21.4.rano odchod z BA do PP - takze mozem cestou zobrat 4 ludi
- v sobotu z PP do CA sa tiez mozu 4 ludia pridat
- v sobotu vecer odchadzam z CA naspat do BA, tiez je moznost sa zviest pre 4 ludi

Alebo ak sa najde niekto iny kto ide uz v piatok z BA do PP a chce ist vylucne svojim autom a ma volne miesto, rad sa pridam.

KLF

Tak, tak... treba si dohodnut logistiku. Ja s Janickom ideme v piatok poobede s MiKeLoM (az do nedele). Kamil - rano ist nemusis, lebo rozoberat sa bude dat az od poobedia.

danny01

Ja s Papluhom sme dohodnuti, ze piatok o 12tej vyrazame do PP.
Ja budem mat na 90% volne dve miesta v aute (Papluh + Duro?). 90%, pretoze dufam ze priatelke zrusia skolu a pojde so mnou.
Plan je v piatok rozobrat a dat do auta co sa da, a v sobotu rano/doobeda vyrazit do Cadce.
Za sobotu Cadcu postavit a vecer/v noci ist domov. To je za mna, nase mesto a transit.

Neviem ako planuje Miso (nedari sa mi s nim stretnut, lebo prichadza do Stupavy, ked ja uz som prec).

KLF

Danny - zrejme budes musiet vziat viac toho. V piatok podvecer pride dodavka z CA do PP a odvezie hracie stoly + jednu varku veci. Ty by si mal brat druhu varku. Skratka a dobre - musime sa zmestit do 2 dodavok. Inak mozme nabuduce uz objednavat seriozne nakladne auto.

Praetor

Organizačné info pre plánovanie:
- koniec vystavy bude v piatok o 16:30 potom mozeme baliť
- Budo ma výnimku a moze začať hrad rozoberať uz aj skôr podla potreby
- rozoberat a nakladať vieme do kedy chceme, auta si vieme nechat vo dvore kde sa zamknu
- ubytovanie je rezervované tam kde minule
- ak ma niekto nieco treba mi napísať

hrubko

Zobral som si volno. Pridem aj ja so svojim autickom. Takze pripadne mozme niekoho potom zobrat z Popradu do Cadce.

Buďo

Quote from: hrubko on 13. Apríl 2017, 20:50:15
Zobral som si volno. Pridem aj ja so svojim autickom. Takze pripadne mozme niekoho potom zobrat z Popradu do Cadce.

Zrovna takáto informácia poteší .Zrovna z Popradu do Čadce bych potreboval v sobotu zviezť .Ak nebude miesto v dodávke pre pasažiera budem s tebou počítať .

Do PP pojdem v piatok vlakom z rána abych mohol okolo obeda začať rozoberať .
V nedeľu bych sa z niekym tiež zviezol smer BA  :oldman:

Praetor

Do zajtra bude uz všetko odhrnute a prejazdne takže neni sa coho bat... ;)
A ked bude zima dame povestný tatranský čaj a aj to sa poriesi...  >:D

danny01

...pocasie nam celkom praje. Hlavne po vcerajsku:)