Farebný svet v kocke - Trenčiansky hrad (17.10.2016 - 29.1.2017)

Started by KLF, 25. Október 2015, 13:50:11

« predchádzajúce - ďalšie »

sylmer

Prídem po tých pár svojich vecí v sobotu doobeda, chvílu pomôžem s čím treba, napríklad mesto rozoberať, a ak bude treba tak môžem prísť pomáhať aj v nedelu doobeda. Šrobovačku (vrtačku) s predlžovačkou by som tam už nebrala, ak budete mať čosi na baterku so sebou. Dajte vedieť.
Ak by ste niekto na prechodnú dobu potrebovali niečo v krabiciach umiestniť v trenčíne u mňa v podkrovnom sklade, dajte vedieť.

KLF

Vie niekto okrem danny01 zohnat dodavku? ;) Nechce sa mi zasa poziciavat, nebavi ma to, je s tym robota.

KLF

Dajte vediet, kto kedy pridete na rozoberacku, aby som to vedel muzeu nahlasit. Zatial to vidim takto:

Piatok:  Liondee vs. Predator
Sobota:  MiKeL, Budo, matt251, Bedo, Janicko, Paliason, jz77, Kuba, danybujek, sylmer, killco, Juri, Skifi, Misoku, danny01, Jammo, Duroduro, Juraj, Kamil, matej, STARHAWK, phoenicis, Liondee, papluh, sami2001, KLF

Bude nas jak hadov!

juraj

Pravdepodobne vyrazam 12:00 z BA. Ak sa nic nezmeni, zajtra pridem.

KLF

Komu kazdemu vezieme veci z TN do PP dodavkou??? Rychlo, lebo podla toho musim objednat (zasa ja) dodavku!

Zatial viem:  MiKeL, KLF, Janicko, Budo, Liondee, martinn, phoenicis, juri

danny01

Organizacne ohladom mojej dodavky a toho, co beriem do PP:
- Beriem nase mesto + OSB dosky
- Hracie stoly?

Ide so mnou Duro, a  phoenicis.

Danybůjek

Quote from: KLF on 26. Január 2017, 23:31:30
Dajte vediet, kto kedy pridete na rozoberacku, aby som to vedel muzeu nahlasit. Zatial to vidim takto:

Piatok:  Liondee vs. Predator
Sobota:  MiKeL, Budo, matt251, Bedo, Janicko, Paliason, jz77, Kuba, danybujek, sylmer, killco, Juri, Skifi, Misoku, danny01, Jammo, Duroduro, Juraj, Kamil, matej, STARHAWK, phoenicis, Liondee, papluh, sami2001, KLF

Bude nas jak hadov!

Co ta neděle na kterou jsem se ptal a fb.. Kvůli času "do 16" h to nemám jak stihnout rozebrat.. Mám zítra ještě zápas.

KLF

Uz som ti to pisal na FB - mozes aj v nedelu prist, len daj vediet. Casy platia rovnake na kazdy den: 9:00 - 16:00.

KLF

liondee

KLF

Zozente danyho01 a povedzte mu, ze bude musiet asi robit kyvadlovku TN-PP. 11:00 nech je na hrade.

sylmer

danny01

Quote from: KLF on 27. Január 2017, 17:39:29
Zozente danyho01 a povedzte mu, ze bude musiet asi robit kyvadlovku TN-PP. 11:00 nech je na hrade.
Danny online...
11 som na hrade.
Inak 0907 735 462

bedo

Praetor

Tak ja už som sa deinštaloval...  8)
Je tam dosť snehu, ale je odhrnutá aspoň celá cesta a to spodné parkovisko dole pri schodoch...  :)
Dá sa dojsť s autom hore až k dverám, no s mojim som to neriskoval a ostal len dole pri schodoch...