Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

MOCi v me moci 2016... :)

Started by Praetor, 23. Január 2016, 01:45:15

« predchádzajúce - ďalšie »

martinn

No ale mňa by zaujímalo ako sú urobené tie lampy!

Praetor

Quote from: martinn on 17. December 2016, 20:08:17
No ale mňa by zaujímalo ako sú urobené tie lampy!

Toto presne aj mňa ako prvé napadlo...  :))

MiKeL

Quote from: liondee on 17. December 2016, 10:34:44
Takto nejak si ja predstavujem spravené námestie ;)

A uz si pretavil svoje mokre sny do reality?

Praetor

A tak som predsa skúsil Land Rover Defender HZS Tatry tú prvú verziu. A takto to nakoniec dopadlo naživo... Nie je to úplne podľa mojich predstáv, ale mohlo to dopadnúť aj horšie... A nakoniec lepšie aspoň niečo ako nič... ;)

Buďo

Pekné autíčko :)  Niet sa za čo hanbiť ! Vyhral si sa s fúrou detailov a opatril i s nálepkami na malom modeli .Za mňa   (y) (y) (y)

martinn

Juri

Myslím že sa podaril  (y), v tejto mierke tie nálepky dodali autu realistický vzhľad.

muffin

Paliason

Výborne si ho dal!!! , aj nálepky super!

Praetor

Neviem prečo, ale čakal som skôr negatívnu kritiku, ďakujem ale teda všetkým za pozitívne reakcie - som milo prekvapený...  :D
Pridávam teda ešte jednu foto bez nálepiek, kde je vidno ako som spravil nakoniec to sanie od motora - bola to haluz...  ;)
A aby som nezabudol, hore na strechu sa dá upevniť také to klasické lehátko 4714, keď sa ide na výjazd...  :))

MMX

martinn

Možno taký detail, ja by som tie majáky dal bez toho plate round aby nebol taký vysoký

kamil