Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

MOCi v me moci 2016... :)

Started by Praetor, 23. Január 2016, 01:45:15

« predchádzajúce - ďalšie »

Praetor

Mám v rezerve este pár nápadov do buducna, tak snáď bude sa na čo tesit... Ale jedno je isté, kedže mám obmedzené možnosti dielikov a hlavne nerád sa opakujem, tak z čierno červenej série chcem vždy mať na každú výstavu poskladane nieco nové....  ;)

Praetor

Tak začínam pomaly pracovať na ďalšom MOC, do Popradu - námestie Spišskej Soboty a pozerám a čo nevidím - penzión Orlik  :o Hmm náhodička...  ::)

Danybůjek

Quote from: Praetor on 24. Október 2016, 21:19:51
Tak začínam pomaly pracovať na ďalšom MOC, do Popradu - námestie Spišskej Soboty a pozerám a čo nevidím - penzión Orlik  :o Hmm náhodička...  ::)

Bílá **** :DDDDDDD

Praetor

Veď toto, začína ma prenasledovať liga...  ;)

KLF

A aby toho nebolo malo - Elanor ma vo svojom Duplo-MOCi Bileho jezdce. >:D

MiKeL

Praetor

Taká víkendová chatovačka...  ;D

Praetor

Taký pokus čo som chystal, ale reálne nebude... Priorita je Sobotské námestie...  ;)

KLF

Nic si z toho nerob - ja uz ho realizujem do mojho MOCu. ;)

Praetor

Noo, pozerám že si použil diely aj z dávnejšej minulosti... Taká nostalgia keď na to dlhšie pozerám...  :) Neviem, ja som uvažoval, že ak by som ho riešil tak možno aj v dark red... Ak zostane čas tak ho možno aspoň z toho čo mám doma možno skúsim...  ;)

KLF

Hej, mal by byt v DkRed. Ale ked som chcel pouzit diely, ktore som pouzil, musel som volit cervenu. Inak ja som vychadzal z tejto verzie. ;)

Praetor

Tých verzií som našiel viacero, myslím že aktuálne majú už druhú dvojicu, ja som vychádzal zo staršej dvojice a možno sa mi len zdá, ale staršia bola trochu viac do červena, potom to zmenili na takú tmavšiu a do bordova... Tie staršie najprv ešte nemali ani predný rám, až neskôr im domontovali...  ;)

Praetor

Tak postupne nám pribúdajú jednotlivé budovy na námestí - takto nejako bude vyzerať farská oproti kostolu...  ;)

kamil

Dobre.

Ale ten roh by som neriesil. Alebo ak to tam chces mat, tak to proporcne takto nesedi. Mozno keby sa dal zmensit napr. pouzitim Slope 30 1 x 1 x 2/3
A na streche mi chybaju okna, dal by som tam Brick, Modified 1 x 1 with Headlight

Praetor

Vďaka za koment, ešte popracujem na tých detailoch...  ;)