Farebný svet v kocke - Trenčiansky hrad (17.10.2016 - 29.1.2017)

Started by KLF, 25. Október 2015, 13:50:11

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Asi som jediný komu to vyhovuje . . .  :)

1. Určite sa zúčastním .
2. Ja môžem  každý víkend . Trenčianskemu hradu by vyhovoval ten posledný víkend ;)

Danybůjek

Quote from: Buďo on 20. September 2016, 17:10:29
Asi som jediný komu to vyhovuje . . .  :)

1. Určite sa zúčastním .
2. Ja môžem  každý víkend . Trenčianskemu hradu by vyhovoval ten posledný víkend ;)

Taky jsem rád za posunutí termínu.  :))

duroduro

1. zucastnim sa
2. nevyhovuje mi 8.-9.10 - stalo by ma to 3 dni dovolenky. Ostatne terminy zatial OK.

juraj

1) ano planujem sa zucastnit
2) Zatial mi vyhovuje kazdy vikend.

GRIFFIN93

V podstate aj mne ten posun vyhovuje (ale ja tu konferenciu neorganizujem), aspon dam dokopy svoje LEGO Technic 8054 x 4 modely x 4 farby

1) Ano, zucastnim sa
2) Ohladom terminu - OKT 14-15-16 je pre mna nejlepsi (hrozil mi tam nejaky teambuilding v CZ)

...a dalsi vikend je Modellbau-Messe Wien 2016 - nenecham si to ujst ani tento rok.

duroduro

Quote from: duroduro on 20. September 2016, 17:34:17
1. zucastnim sa
2. nevyhovuje mi 8.-9.10 - stalo by ma to 3 dni dovolenky. Ostatne terminy zatial OK.
Zmena bod 2. - samozrejme idem na modelbau WIEN vikend 22.-23.10. , takze tento vikend nemozem,
do W pojde urcite viac ludi - ja, Griffin, tipujem aj Buda, KLF a dalsich.

KLF

Mne vyhovuje tiez termin 14. - 16. 10. Duro - do Viedne na Modelbau sa nechystam.

Buďo

Quote from: duroduro on 20. September 2016, 17:51:00
Zmena bod 2. - samozrejme idem na modelbau WIEN vikend 22.-23.10. , takze tento vikend nemozem,
do W pojde urcite viac ludi - ja, Griffin, tipujem aj Buda, KLF a dalsich.

Trenčín ma pre mňa prioritu  ;)

bedo

Tak to bude prolem hošanci, lebo Fyzika nepusti ... neviem ci to budem stihat nakolko mi tak akurat zacinaju testy všetky

misoku

a) plan zucastnint sa ostava aj v posunutom termine
b) vikend 15-16 nemozem  (eventuelne zacat vikend predtym by sa dalo? - v piatok 14.10. by som mohol prist na dokoncenie)

KLF

martinn

Z mojej strany, prispôsobím sa situácii, Dominikovi pripravím aspon kvalitný transportný podnos na diorámu

sami2001

killco

1., Zúčastním sa
2., Budem sa snažiť prispôsobiť.

A vcelku mi to aj vyhovuje  >:D

hrubko