Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Exkurzia do továrne LEGO v Nyíregyházi (2015)

Started by KLF, 24. August 2015, 09:18:33

« predchádzajúce - ďalšie »

matt251

Honzicek76

Našel jsem info z roku 2013 - velký kelímek byl tehdy za 6999 HUF.

STARHAWK

Tak sa bavte. Mozete mi odtial doniest krabicu zelenych alebo sedych duplo kociek na nejaky buduci duplo projekt.

Danybůjek

Quote from: STARHAWK on 16. December 2015, 15:24:55
Tak sa bavte. Mozete mi odtial doniest krabicu zelenych alebo sedych duplo kociek na nejaky buduci duplo projekt.

Tak velké kapsy nemáme.

STARHAWK

Quote from: danyboy2127 on 16. December 2015, 15:38:34
Tak velké kapsy nemáme.

To len ze keby dali ako pozornost pre lug :)
6 duplo podloziek uz mame nakupenich a kolaje cez pol obyvacky s vlakom so 7 vagonmi.

liondee

Quote from: STARHAWK on 16. December 2015, 16:21:48
6 duplo podloziek uz mame nakupenich a kolaje cez pol obyvacky s vlakom so 7 vagonmi.

No vidíš. A ja mám 4 plné duplo kýbliky zadara z Nemecka :D

Honzicek76

Quote from: STARHAWK on 16. December 2015, 16:21:48
Kolejí není níkdy dost a hlavně mostů, pokud chceš stavět vysokou duplo horskou dráhu  ;D

martinn

(y) Ľudia super dnes bolo, ďakujem, že ste si našli čas a sme sa takto nazbierali a hlavne veľké poďakovanie organizátorom akcie KLF+Mikel!
(y) Na stene v továrni mali fotky z najkrajšieo obdobia LEGA.
(n) Ako mínus vidím fakt, že sa nám nepodarilo vymeniť Danyho za tú šarmantnú maďarskú sprievodkyňu z LEGA (bol by to prístup k zamestnaneckým zľavám a navyše Danymu by sa v Legu určite páčilo)

p.s. dajte sem prosím spoločnú foto pred továrňou.

Honzicek76

Také se připojuji k díkům za super akci a zdravím všechny z fajn party lidí, které jsem poznal a doufám, že se s vámi zase brzy někde potkám.

PS: fotka by se fakt šikla ;)

KLF

Super exkurzia, mame zazitky a dozvedeli sme sa zaujimave veci z oblasti vyroby LEGA! (y)  Taktiez sme sa o5 raz zisli skvela partia ludi! :)

MiKeL

Super vylet so super ludmi. Dobre som sa vyvencil, vecer som zaspal ani netusm ako ;)

martinn: To organizacne diky patri najme KLFovi. Ja som mu len sem tam robil butlavu vrbu ;) Btw. dufam, ze sa k nam pridas aj na niektory dalsi vylet.

Ja spolocnu fotku ziadat nebudem, ja ju sem dam ;)

SkiFi

dost ma mrzi ze sa taketo zavazne veci neriesia formou hromadnej spravy na ktoru chodi aj notifikacny email .. na uvode som pisal ze mam zaujem a takto mi to uniklo. nemohol som sledovat dianie na vsetkych forach a este sa stahujem atd .. skoda skoda na toto som sa fakt tesil :(
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

Jago

exkurzia bola super, ďakujem za možnosť zúčastniť sa jej !
a ako bonusbola prehliadka Nyiregyházi :)

Ďakujem Martinovi za super odvoz, je vidno že je profi šofér.

matt251

Quote from: Jago on 18. December 2015, 18:26:45
exkurzia bola super, ďakujem za možnosť zúčastniť sa jej !
a ako bonus bola prehliadka Nyiregyházi :)

Ďakujem Martinovi za super odvoz, je vidno že je profi šofér.

Prave si mi zobral slova z ust  ;D

Bol to naozaj skvely den so super ludmi ako vzdy...domov som sa dotrepal asi ako posledny (00:40), zalomil som ako drevo.

A prepac Jago, za tu rannu debatu s Honzom, ze sme ta nenechali vyspat  ;)

Troska ma ale mrzelo ze tovaren neodokryla vsetky svoje tajomstva ale dozvedeli sme sa toho viac ako bezny smrtelnici  :P

Honzicek76

Quote from: matt251
Bol to naozaj skvely den so super ludmi ako vzdy...domov som sa dotrepal asi ako posledny (00:40), zalomil som ako drevo.
Tak to jsi byl asi opravdu poslední... My se vrátili do Ovy o půlnoci :D 
Mno Blava je fakt blíže jak Praha ;)