Tesco

Started by GentlemanA15, 16. November 2012, 11:33:18

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Uz ma fakt nebudete mat radi...

Danybůjek

Quote from: KLF on 25. August 2015, 18:25:22

a já myslel, jaký nejsem borec, když jsem nedávno koupil chim ahnus speedory po 99,- (cca 3€)   ;D :))

papluh

hmm, ktore tentoraz ?
Som siel cez Petrzalske dnes a tam nebolo nic, ani jedna zlava.

STARHAWK

fakt ta nemam rad :)

TUKE

Lovec pokladov  ;D
..lega nie je nikdy dosť! :)

KLF

V Tescach v BA maju 50% zlavy na vsetko mozne a aj na nejake LEGO Juniors a Star Wars. Napr. Snowspeeder a tie male microfightery.

j.dodo

Dnes som bol na kamenaku a nemaju jediny set zlacneny...absolutne vsetko za katalogove ceny... (n)
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

KLF

tesco na Kamenaku nepovazujem za Tesco - patri to cele inej spolocnosti, Tesco tam ma iba prenajate priestory. Myslel som samozrejme Supermarkety Tesco.

j.dodo

hej len niektore sety v hypermarketoch nikdy mat nebudu :-( tu teraz doplnily 42030 dalsich 6 ks.. ale kto im to kupi za 219?
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

matt251

Je velka skoda ze sme so STARHAWKom neurobili fotky cestou z KE.  Zastavili sme sa v tescu v Detve.

akcie boli 50% ...ale najprv 110% prirazka.

Set 75088 ktory sme v ten vecer kukali aj v NR a v NZ za  14,99  stal v Detve  PO 50% zlave  15,99 € !!!!!
Set 60036  v NR  89,99 € ...Detva -  10% zlava, konecna cena 89,99 €
A plno dalsich SW/city/friends setov v 50tkach... Normalne aj s cenovkou ze povodna cena   (2x drahsie) preskrtnuta a zlacnena o 50% na povodnu katalogovu cenu

Len dva !! sety mali 50% alebo asi 75 %
75017 - 8,49 €
70807 - 8,49 €
Samozrejme oba sety sa uz v regaloch nenachadzali...

Btw. Je tu niekto z Detvy?  ;)

janicko

neplacte, zanedlho bude po probleme, tesco zmeni majitela a zlavam bude koniec ;)
a ako sledujem sortiment v spominanych obchodoch tak legu tiez
http://www.aktuality.sk/clanok/303359/bude-z-tesca-moja-samoska-chcu-ho-kupit-zraloci-z-babisovho-imperia/
bye

mesje

Quote from: KLF on 04. September 2015, 13:39:45
tesco na Kamenaku nepovazujem za Tesco - patri to cele inej spolocnosti, Tesco tam ma iba prenajate priestory. Myslel som samozrejme Supermarkety Tesco.

myslis ze hrackarstvo na Kamennom nepatri tescu? Aj keby ta budova patrila niekomu inemu a tesco si ju prenajima, tak by v ich prenajatych priestoroch mali platit ich pravidla... neviem ako funguju, pravda je, ze MY tesco ma iste specifika - su tam exkluzivity, niektore akcie su len tam a nie v hypermarketoch - ale ceny ma rovnake ako ine tesca, a akcie z beznych tesiek byvaju vacsinou aj na Kamennom (napr. akcia spred 2 rokov, ked davali tretinu dole a menili za kupony), naopak to neni az take bezne a niektore akcie su len na Kamennom. Niekedy je ale chaos, ze niekde akcie su a niekde nie, ako teraz, ale asi to neni tym, ze Kamenne vs. zvysok, ale proste chaosom - lebo niektore zlavy ludia videli len v niektorych hypermarketoch a v inych hypermarketoch neboli...

KLF

Hej, tak som to myslel - ze to Tesco MY ma asi ine pravidla ako hyper/supermarkety Tesco.

guco

Ak by niekto mal nahodou rovnaky napad ako ja, tak potravinydomov.itesco.sk sice produkty ma na webe (po prihlaseni), ale uz ich nevedia dodat. Usetrite si sklamanie ako ja (mal som z kazdeho Star Wars 4ks v kosiku  ;D)

STARHAWK

Ocividne mam v TT konkurenciu, lebo vsetky zaujimave sety v 50ke zmizli. Ja som chcel pockat na 75ky, holt toho sa uz nedockam ked ich niekto pobral uz rovno v 50ke.