Napodobeniny

Started by GentlemanA15, 07. Júl 2012, 10:38:04

« predchádzajúce - ďalšie »

matt251

STARHAWK

Quote from: phoenicis on 31. Marec 2015, 16:19:20
To je asi návnada do ďalších setov ;)

hej, preview fig. To bolo v kartickach ked do jenej velkej skatule dali aj 6 kariet co budu v nasledujucej sade.

Aj TLC by sa mohli inspirovat.

Inak ta diera medzi kokpitom/sklom a bokom lode ma irituje - lama dizajn.

GentlemanA15

Nechce niekto vlak? Ausini

KLF

Ja sa divim, ze aspon nespravia nejaky iny dizajn, nech to aspon inak vyzera. Ani len tu namahu si nedaju.

Ixor

Každá napodobenina lega je iná. Sú aj tie dobré ako kre-o, megablocks a coby ktoré ma celkom zaujali, ale existujú aj tie ktoré nechcem už nikdy vidieť. Raz som sa rozhodol kúpiť napodobeninu lega, bola to figurka z ninja turtles. Zaplatil som za ňu rovnako ako za lego figurky 2,50. Keď som ju rozbalil bolo tam toto: hlava, ruky a dve kocky, to bolo všetko. Nedala sa poskladať :'(

martinn

Quote from: Ixor on 23. Júl 2015, 12:13:11
Každá napodobenina lega je iná. Sú aj tie dobré ako kre-o, megablocks a coby ktoré ma celkom zaujali, ale existujú aj tie ktoré nechcem už nikdy vidieť. Raz som sa rozhodol kúpiť napodobeninu lega, bola to figurka z ninja turtles. Zaplatil som za ňu rovnako ako za lego figurky 2,50. Keď som ju rozbalil bolo tam toto: hlava, ruky a dve kocky, to bolo všetko. Nedala sa poskladať :'(
čo k tomu dodať? Asi len - tak ti treba :-) nič v zlom, ale ja by som tieto šmejdy nekúpil

Danybůjek

Quote from: martinn on 23. Júl 2015, 17:48:48
čo k tomu dodať? Asi len - tak ti treba :-) nič v zlom, ale ja by som tieto šmejdy nekúpil

ani minions  a šmoulíky od megabloksu? To ja jsem hrdě podvedl značku.  O0

martinn

Iba LEGO!!! Ja som verný len LEGU :-)

TUKE

dnes som na internete narazil na toto:

http://www.gameexpres.sk/-mini-figurka-minecraft-zlta-s-trojzubcom-p-19553.html

čistý fake.

A ešte v "Samoške" mali niečo čo sa veľmi podobalo na Bionicle ..
(PS: všimnite si,že návod sa nachádza vnútornej časti obalu,čiže je možné,že ho roztrháte pri otváraní :) )
..lega nie je nikdy dosť! :)

martinn

to je dobré že sa roztrhá pri otváraní a najlepšie keby sa ani nedalo nič poskladať - kto kupje fejky - tak mu treba :-)

KLF

Portugalsky klon PINO z Azorskych ostrovov, asi niekedy z 80. rokov.

[attach=1] [attach=2] [attach=3] [attach=4] [attach=5] [attach=6] [attach=7] [attach=8] [attach=9] [attach=10]

Ixor

Na heureke písali že je to orginal lego, ale mne sa to nejako nezdá.

martinn

Quote from: KLF on 03. August 2015, 19:03:42
Portugalsky klon PINO z Azorskych ostrovov, asi niekedy z 80. rokov.

[attach=1] [attach=2] [attach=3] [attach=4] [attach=5] [attach=6] [attach=7] [attach=8] [attach=9] [attach=10]

že MILK AZOR to sú srandisti - ja že to je SHELL :-)

Ixor

Cez víkend som bol v Pezinku na vinobraní a to čo som tam videl bol jednoducho odpad. Našiel som tam iba jeden stánok ktorí predával originál lego aj to som sa čudoval. V ostatných stánkoch boli samé lego napodobeniny. Predávali ich za vyššiu cenu ako originál lego. A ľudia to kupovali. Keby to bolo ešte originál lego to by som ešte pochopil, ale fejky? Je to dosť smutné  :'( 

Artemis

Ha, tak to sme sa aj mozno stretli. Tiez som tam bol a videl som to fejkove LEGO...no hnus.
A preco to kupuju to neviem. Mozno kvoli cene, ale zas ked to porovnam, kolko si za priemernu vyplatu kupim LEGA teraz a volakedy, tak neni o com, LEGO islo velmi cenovo dolu. Tie napodobeniny tiez nie su uplne lacne.