Všeobecné informácie o novinkách

Started by Anatyt, 12. Február 2012, 11:27:55

« predchádzajúce - ďalšie »

mesje

phoenicis

Quote from: KLF on 30. Január 2015, 10:46:54
Aj tak si to vystavovatelia budete v podporach brat! >:D

Až kým som nevidel nanofigov spolu s reálnym interiérom, som o tom ani neuvažoval, teraz normálne dilema... :P

STARHAWK

Quote from: mesje on 30. Január 2015, 12:11:43
to vazne??? za 1 figa?

Tak pozri co stoji ten povodny s potlacenimi rukami
http://www.bricklink.com/search.asp?itemID=44417

Boba je spolu s kokpitom a par unikatnimi suciastkami to najpodstatnejsie z tych 200e tak ked to partuju musi sa im to zaplatit uz v tych prvotnych veciach co predaju. Napr sklo som kupil za cca 3,5 USD co som sa cudoval ze len tak malo - uz ich mam doma rovno dve.

P4tr1cius

Quote from: KLF on 30. Január 2015, 10:46:54
Aj tak si to vystavovatelia budete v podporach brat! >:D

Tak úprimne, som zarytý vystavovateľ, ale túto trapošinu určite neberiem. Aj keď niektoré sety je nutné prezrieť si niekoľko krát a poriadne, aby im človek prišiel na chuť... Ale toto je naozaj niekde v prdeli. Na druhej strane, musí poznamenať, že dizajnér to určite nemal v tomto prípade ľahké. Merítko, nejaké tie technic funkcie, čo pri týchto prachoch sú nutnosťou a ešte k tomu vierohodnosť... Ale nás ako tých, ktorí dávajú kopec prachov na LEGO toto vôbec nemusí zaujímať.

salamio

V CZ Lego.com je 76042 za 8999 Kč, to je pořádná pálka.

Ale tohle je zajímavé:

mesje

Quote from: salamio on 21. Február 2015, 14:48:28

Ale tohle je zajímavé:

to je zvlastne, lebo chronologicky malo najskor nasledovať big bang theory...

matt251

Quote from: mesje on 21. Február 2015, 19:15:28
to je zvlastne, lebo chronologicky malo najskor nasledovať big bang theory...

politika a zamery TLG su niekedy naozaj na zamyslenie  ;)

SkiFi

tiez som si tu 21304 vsimol :))) o ten set mam trosku aj zaujem ;) skoda , ze aj cena tam nevyskocila
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

KLF

71016 - Kwik-E-Mart

Toto sa mi paci tusim viac, ako Simpsons House. ;)

Paliason

Dobre to vyzera, a predpokladám, že budú vydávať každý rok nejakú ikonickú budovu z tejto série.

MiKeL

Vyzera to dobre, len tam zase asi bude mrte samolepiek

papluh

Už je aj obrázok 2. série CMF Simpsons
A Yahoo stránka na Kwik-e-mart je už opäť dostupná, takže je to oficiálne vonku https://www.yahoo.com/tv/squishee-squee-exclusive-first-look-c1426121732692.html

mesje

Quote from: KLF on 12. Marec 2015, 13:06:23
71016 - Kwik-E-Mart

Toto sa mi paci tusim viac, ako Simpsons House. ;)

Mne tiez... dom mi prisiel moc jednoduchy a bez detailov...
nakoniec mozno kupim oboje a bude z toho male mestecko... a dalsi meter stvorcovy miesta vyfuci, nehovoriac o eurach :(
Esteze to euro pada :-)

mesje

Quote from: papluh on 12. Marec 2015, 15:30:05
Už je aj obrázok 2. série CMF Simpsons
A Yahoo stránka na Kwik-e-mart je už opäť dostupná, takže je to oficiálne vonku https://www.yahoo.com/tv/squishee-squee-exclusive-first-look-c1426121732692.html

Tuto seriu dehonestuje opakovanie tych istych figov... radsej mohli dat ine postavy ako homera a spol v inom obleceni...

papluh

Zakladne postavy su tam preto aby to kupovali aj bezni ludia co nemaju prvu seriu, tj nezberatelia. Bart a Milhouse su aspon originalny, u Maggie a Lisy je to nahnane zvieratami, ale Homer a Marge ... meh

Inak som zvedavy na prirovnanie tych stavieb vedla seba. Ten obchod vyzera mat okolo 85% vysky domu, asi trocha vynikne to splostene prve poschodie...

A dufam, ze absencia Lennyho, Carla, Barneyho a Moe-a dava raz nadej aj na krcmu