Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

"Tekovské kocky" - Levice (28.8.2014 - 14.11.2014)

Started by KLF, 09. Október 2013, 14:00:42

« predchádzajúce - ďalšie »

STARHAWK

SkiFi

------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

KLF

Buducu sobotu 15.11. ideme burat vystavu v LV. Vie niekto zohnat lacno dodavku? Lebo v pozicovni je to strasne drahe. :/

matt251

Quote from: KLF on 09. November 2014, 12:10:44
Buducu sobotu 15.11. ideme burat vystavu v LV. Vie niekto zohnat lacno dodavku? Lebo v pozicovni je to strasne drahe. :/

Ak sa bude dat, tak pridem pomoct.

matej

Mohli by ste dake video urobit? ;)Bol by som vdacny. Alebo popripade stacia fotky. Mislim ako sa to zmensuje vsetko do krabic ;). Dakujem

liondee

Quote from: matej on 11. November 2014, 16:12:00
Mohli by ste dake video urobit? ;)Bol by som vdacny. Alebo popripade stacia fotky. Mislim ako sa to zmensuje vsetko do krabic ;). Dakujem

Myslím že na také veci čas nie je. Budeme radi keď to spraceme a pôjdeme ta het.

MiKeL

Quote from: liondee on 11. November 2014, 16:48:48
Myslím že na také veci čas nie je. Budeme radi keď to spraceme a pôjdeme ta het.

No kym si spraces svoje, tak ja ta stiham nafotit  O0 Otazne je, ci sa mi bude chciet  O:-)

matej

Quote from: MiKeL on 11. November 2014, 16:58:05
No kym si spraces svoje, tak ja ta stiham nafotit  O0 Otazne je, ci sa mi bude chciet  O:-)
Quote from: liondee on 11. November 2014, 16:48:48
;D ;D nemusis to ti fotit kedze mas asi tam celu dodavku lega :)). Ak sa ti bude chciet tak to odfot ak nee tak nic sa nedeje. :)

KLF

Hlavne zatial ziadnu dodavku nemame - takze zatial sa tam ani hrabat nemusime. ;)

matej

Quote from: KLF on 11. November 2014, 17:19:51
Hlavne zatial ziadnu dodavku nemame - takze zatial sa tam ani hrabat nemusime. ;)
:-\ :-\ no to musite poriesit lebo to nesmestite do aut. Inac som videl ze Liondee ma kamion lego set 6367 ;D

matt251

Quote from: KLF on 11. November 2014, 17:19:51

Dodavka ma z LV  kam?  do BA alebo nebodaj rozvoz po SR

KLF

To uvidime, ale do BA urcite. Idealne na oba dni - vtedy vieme rozviezt vsetkym. Pozicovne su drahe jak hovado!

matt251

no skusim sa popytat znamych... Ale neviem ci by bolo vyhodne ist z NZ do LV a potom do BA a spat... a toto spravit este raz...Ak nieco zistim , tak ti napisem spravu

SkiFi

mam viac znamych co maju vacsie firmy a aj zopar dodavok vlastnych .. mozno by sa dala jedna zjednat ale ak by to bol na cely den myslim, ze tie firmy by bez nich boli dost ochromene vsetko su to ludia co rozvazaju kvnta materialu na rozne instalacie .. hmm mozem skusit popytat
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

Buďo

Quote from: SkiFi on 11. November 2014, 19:54:31
mam viac znamych co maju vacsie firmy a aj zopar dodavok vlastnych .. mozno by sa dala jedna zjednat ale ak by to bol na cely den myslim, ze tie firmy by bez nich boli dost ochromene vsetko su to ludia co rozvazaju kvnta materialu na rozne instalacie .. hmm mozem skusit popytat

Určite sa popýtaj a daj vedet či sa zdarilo  ;) Treba nám ju ako soľ!