Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

"Tekovské kocky" - Levice (28.8.2014 - 14.11.2014)

Started by KLF, 09. Október 2013, 14:00:42

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

Ahaaa, som si aj myslel, ze sa to niekde na ich stranke objavilo, kedze to fotila ta neznama dievcina ;)

Buďo

Zastávka v Levicach na výstave.Zábava pre deti každého veku pokračuje.I ja som si postavil čosi  :D

GentlemanA15

Dnes som bol omrknúť výstavu. Super zážitok vidieť vaše výtvory "live". Paliason-ove modely sú neskutočné, vláčiky taktiež. Technic poľnohospodárska technika --------> :o :o. Naopak, nezaujal Sydney Opera, mám pocit, že to mohlo byť ešte viac vymakanejšie (čo mi potvrdil aj otec :D).

Čo však mrzí, je návštevnosť. Pýtal som sa slečien, čo ta pracujú, koľko majú návštevníkov a že takmer nikto. Ja s fotríkom sme boli dnes jediní. Určite má na tom značný podiel aj fakt, že už začala škola.

Každopádne, super výstavička  (y)

STARHAWK

Ako je to s priebeznou navstevnostou ? Kolegina ked tam bola tak tam bolo dostatok ludi.

SkiFi

ako to bude po vystave s prepravou? Sice je este dost daleko ale predsa len by osm rad vedel ako a kde si mam prevzat potom hradisko :D + ci je moznost mi to priviezt alebo si musim pozicat auto s takym kufrom na odvoz.  + stale nemam preplatene naklady s prepravou hradu k Jagovi. 

------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

KLF

Quote from: STARHAWK on 25. September 2014, 11:02:41
Ako je to s priebeznou navstevnostou ? Kolegina ked tam bola tak tam bolo dostatok ludi.

Do dnešného dňa 1998.

STARHAWK

Quote from: KLF on 01. Október 2014, 18:01:58
Do dnešného dňa 1998.

ved to je celkom dobra navstevnost na ten region ci nie ?

Budem treba info ako:
- aku rocnu navstevnost mali v r 2013, 2012
- aku mali najnavstevovanejsiu vistavu 2r dozadu - kolko navstevnikov a za ake obdobie (aby sa dal vypocitat navstevnost na den)

KLF

Je to slusna navstevnost - priznam sa, ze aj mna to prekvapilo. Ostatne statisticke udaje vyzistime po skonceni vystavy.

SkiFi

ako je to s vystavou a prevozom modelov ? Kvoli velkosti hradu budem musiet trosku planovat prepravu. Ak by sa to dalo prapravit az do Senice bolo by to vitane.

KLF

Budeme sa snazit vybavit dodavku a v tom pripade by sme Ti to dovezli domov.

SkiFi

Quote from: KLF on 17. Október 2014, 14:04:51
Budeme sa snazit vybavit dodavku a v tom pripade by sme Ti to dovezli domov.

ok a dokedy je vystava nemala uz davno skoncit ci sa to predlzilo ?

Administrator