Collectable Minifigures

Started by Anatyt, 13. Júl 2012, 16:38:08

« predchádzajúce - ďalšie »

Míla

Vrták z armagedonu, čáryfuk z pohádky, Tu holku jsem v pokračování Jurského parku neviděl, Mesje připrav se na boží výprask ;D
hezkej šermíř, od čeho má ten geek asi ten ovladač ?

za 370 Yenů se to dozvíme v říjnu.

KLF

Tak ten carodejnik, to je luxus!

janicko

carodejnik  (y)
enchanter z HOMAM 3
bye

Izmael10

Piggy guy, Spooky girl a prospector .

https://www.flickr.com/photos/tormentalous/14545457384

KLF

12. seria

[attachimg=1]

Izmael10

Hun warior.  :) Zas vykúpim celé okolie ZA.  ;D

STARHAWK

Ta gini girl ma trosku sklamala. cakal som nieco na sposob orientalnej tanecnice ako bol taky serial o gini girl neviem ako sa volal. Setko je ok az na nohy a prave s timi je problem. Keby mala nieco priesvitne ako nosia orientalne tanecnice, nieco ako mala Ooala tak by to bolo super.
Mozno sa k nej hodia tieto nohy
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=970c03pb19

Proncezna je pekna, ten typ klobuku tu uz davno nebol. Aj pizza guy sa hodi - nova pizza aj s krabicou je cool vec do city.
Nechcem len pig guy, ostatne aspon raz na diely, nieco aj viackrat.

matt251

Quote from: Izmael10 on 26. Júl 2014, 19:38:52
Hun warior.  :) Zas vykúpim celé okolie ZA.  ;D

(y) Ty sever a ja juh :-)

Izmael10

Danybůjek

Quote from: Izmael10 on 26. Júl 2014, 21:53:16
Pekne sme si to rozdelili.  8)

Počkejte, až vám ty vaše rajóny naruším já. 8)

mesje

Pre mna je naj Atena - nielen samotný fig ale aj štít, ten je super a využije sa pre gréckych vojakov.
Perfektný je aj čarodej a tiez princezna. Poteší aj korzár, netradičný šašo, Hun a strasidelna baba.
Rozhodne zaujímavá séria.

Danybůjek

Docela slušný. Rozhodně lepší než 11. Princezna, konečně nějaká středověká ženská, co můžu použít do MOCů!!

legoholik

ja by som napriklad uvital, keby sa lego vratilo ku setom kde bolo viacero minifigurok....boli take u pirates aj stary vintage castle (5 - 6 figurok plus prislusenstvo).....taky set napr pri LOTR ci hobit by som bral urcite.....neviem ci minifigurka bola aj z tejto sady ...kebyze si clovek chce poskladat mini armadicku obludiek asi tazko pochodi.....

p.s. ta cierno biela dievcina s medvedikom....pripomina mi Vinonu Riderovu z filmu biiiiiiiiiitl dzuuuuuuuuus:-) alebo malu Adamsovu?:-))

Izmael10

Quote from: legoholik on 30. Júl 2014, 13:30:48
ja by som napriklad uvital, keby sa lego vratilo ku setom kde bolo viacero minifigurok....boli take u pirates aj stary vintage castle (5 - 6 figurok plus prislusenstvo).....taky set napr pri LOTR ci hobit by som bral urcite.....neviem ci minifigurka bola aj z tejto sady ...kebyze si clovek chce poskladat mini armadicku obludiek asi tazko pochodi.....

Však na BL kúpiš relatívne lacno aj figy z LotRa a Hobbita.  :)

SkiFi

aj ja by som radsej uvital navrat tych vintage setov atd kde sa dalo kupit 5 figurok a clovek videl co kupuje .. kazdopadne z tohto sa mi najviac paci ten  grecky stit :) juch :))
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space