Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Dioráma

Started by liondee, 25. Október 2016, 18:07:41

« predchádzajúce - ďalšie »

liondee

Tak tu je môj prvý pokus o niečo väčšie. MMX ďakujem za zapožičanie vlaku. Sedí tam jak uliaty ;)

KLF

Zatial jednoznacne Tvoj najlepsi MOC! Dostane moj hlas v celorocnom hlasovani. Kazdopadne musim Ta pochvalit, ze tento rok si sa fakt snazil a spravil si mnoho MOCov. Nebudem pisat do kazdej temy komentar, ale vsetko su to pekne diela. Spravil si aj paradne mesto na vystave (SAM!). Odo mna velka pochvala Domino! (y)

sylmer

Jeden z najkrajších exponátov čo tam sú..  (y)

Danybůjek

martinn

Quote from: KLF on 25. Október 2016, 18:36:59
Zatial jednoznacne Tvoj najlepsi MOC! Dostane moj hlas v celorocnom hlasovani. Kazdopadne musim Ta pochvalit, ze tento rok si sa fakt snazil a spravil si mnoho MOCov. Nebudem pisat do kazdej temy komentar, ale vsetko su to pekne diela. Spravil si aj paradne mesto na vystave (SAM!). Odo mna velka pochvala Domino! (y)

Áno súhlasím, Dominik sa na tom namakal, je to super urobené, tak isto ako ostatné jeho diela. Možno do budúcna okolo diorámy dať napríklad dekoračnú drevoštiepku, alebo niečo také. A v meste má tú česť byť aj jedna moja stavba :-)

Praetor

Treba to vidieť naživo, mňa dostalo aké je to obrovské, pritom na foto sa to vôbec nezdá... Fakt super  (y)

martinn

Quote from: Praetor on 25. Október 2016, 20:20:48
Treba to vidieť naživo, mňa dostalo aké je to obrovské, pritom na foto sa to vôbec nezdá... Fakt super  (y)

A ešte aj aké je to neskutočne ťažké :-)

Paliason

Paráda Domino!!! toto sa ti podarilo, fakt pekná scenéria!

Neymar

duroduro

Za super dioramu mas u mna PIVO !

kamil

Toto je doteraz naozaj tvoj najkrajsi MOC.
Nadherny most, velmi dobre spravena rieka a breh, uzasne skaly. A ten vlacik tam jednoznacne pasuje  (y)

MMX

Diorama krasna  (y) ;)a ten moj vlak tam zapasoval  :)

matt251

Quote from: MMX on 26. Október 2016, 16:44:20
Diorama krasna  (y) ;)a ten moj vlak tam zapasoval  :)

vlak je super. zbytok docela ujde  >:D >:D >:D

papluh

neprovokuj  >:D
Zdá sa, že niekto sa pre-MOC-oval do 21. storočia vo veľkom štýle  ;)

Kuba

Taky přidávam slova chvály....  ;)