Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Legoworld 2014

Started by MiKeL, 29. Október 2014, 08:03:05

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

Tentoraz v Utrechte:

Black Cat Train ;)

Najblizsie bude v Kodani a je mozne prihlasit svoj MOC ;)
http://ceeteamblog.com/2014/10/03/legoworld-copenhagen/

Paliason

Ten vychrómovaný vyproštovací Peterbilt a aj vedla hned s tým návesom...to je nádhera. Motorky tiež!
No moj Road Train by sa tam tiež nestratil medzi tymi dvoma Mačiakmy Čiernymi ;)

A zaujalo ma jak tam maju spravený ten offroad-polygon na hranie. Nasypané piliny, nejaké prekážky a super zábava pre návštevnikov. To som aj ja davnejšie navrhoval hentake niečo...len to treba priestor no...

matt251

Quote from: Paliason on 29. Október 2014, 09:25:41
Ten vychrómovaný vyproštovací Peterbilt a aj vedla hned s tým návesom...to je nádhera. Motorky tiež!
No moj Road Train by sa tam tiež nestratil medzi tymi dvoma Mačiakmy Čiernymi ;)

To ma presne napadlo, ze by si mal ukazat ze TAKTO sa robia tahace a nie len dostavat prives na Black Cat  >:D

KLF

A zaujalo ma jak tam maju spravený ten offroad-polygon na hranie. Nasypané piliny, nejaké prekážky a super zábava pre návštevnikov. To som aj ja davnejšie navrhoval hentake niečo...len to treba priestor no...

Hej,  a dame tam na hranie Danov 4 x 4 Crawler Exclusive Edition. >:D
Inak podla mna taketo exponaty co do kvality su v nasich silach, len mame na Slovensku malo stavitelov.

MiKeL

Nevahaj a prihlas to na najblizsi LW vo februari v Kodani ;) Myslim, ze ani Starhawkov Hoth ci Budov Halic by neostali v hanbe ;)