Najväčšia výstava LEGA v Poľsku (2014)

Started by KLF, 21. September 2014, 11:20:09

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Aktualne vystava pokracuje vo Warsave a na jesen bude vo Wroclavi. Vo Warsave je mozne vidiet najvacsie lietadlo postavene z LEGA (11m Air Force One) a vo Wroclavi bude prezmenu najvacsia lod postavena z LEGA (11m R.M.S. Titanic).

liondee

Buďo

To je jasne ,vo Wroclavi :) Je to bližšie a ma tam byť i Titanic ,ktorý si určite pozrie rád KLF i ostatný . .

Otázka znie či naplníme auto a vieme sa dohodnúť na termíne  ;)

KLF

To by sme sli osobnymi autami - ja som za! (y) ;)

Buďo

Bralo by sa do úvahy i prespanie ? Bo  je to diaľka a výstava má kolosalne rozmery . Aby sme v kľude všetko obehali. . .

KLF

Je to cca ako Kosice casovo, ale tak to by sme riesili az to bude aktualne. ;)

Aki

Kluci jestli tam pojedete udělejte nám prosím co nejvíc fotek toho westernového městečka. To tam mají opravdu hodně povedené.

killco

Myslíte, že na toto dostanú nejakú špeciálnu podporu od TLG? (myslím vo forme materiálu, lebo na toto by asi nejaký Lugbulk nestačil)

KLF

Quote from: Aki on 17. Január 2016, 20:30:28
Kluci jestli tam pojedete udělejte nám prosím co nejvíc fotek toho westernového městečka. To tam mají opravdu hodně povedené.

Ved sa mozes pridat Aki. ;) Kazdopadne, ak pojdeme, tak pojdeme cez Ostravu, takze chlapci tam z okolia co boli s nami aj v Madarsku sa mozu pridat. :)

Quote from: killco on 17. Január 2016, 21:38:25
Myslíte, že na toto dostanú nejakú špeciálnu podporu od TLG? (myslím vo forme materiálu, lebo na toto by asi nejaký Lugbulk nestačil)

Tazko povedat. Zas ich je vela, maju jeden z najstarsich LUGov... Inak existuje aj specialny LUGBULK na vacsie LUG projekty, tak asi aj ten parkrat pouzili.

Kuba

Quote from: KLF on 17. Január 2016, 22:18:34
Ved sa mozes pridat Aki. ;) Kazdopadne, ak pojdeme, tak pojdeme cez Ostravu, takze chlapci tam z okolia co boli s nami aj v Madarsku sa mozu pridat. :)

Já sice mezi ty co byli v Maďarsku nepatřím, ale jsem z Ostravy.  Kdyby vám zbylo místo v autě, rád se přidám. Tedy ještě by záleželo který den by se jelo a půjde to domluvit v práci. Na pohonné hmoty přispěji.

Aki

Quote from: KLF on 17. Január 2016, 22:18:34
Ved sa mozes pridat Aki. ;)

Já vím a jsem fakt rád, že ta spolupráce frčí, ale taky vím, že to s největší pravděpodobností nedám. Holt nejsem doma sám a pro rodinné štěstí se lecos musí obětovat.  ::)

MMX

KLF

Danybůjek

Quote from: KLF on 03. Máj 2016, 17:27:35
Vidim dovod na vyjazd!

Jako ve fotbalovým stylu? tatralug hooligans?? ;D

Juri

Už sa vybavuje rodinný výlet do PL  :D ...vyzerá to byť ozaj veľká expozícia a hodne veľa atrakcií.