Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Najväčšia výstava LEGA v Poľsku (2014)

Started by KLF, 21. September 2014, 11:20:09

« predchádzajúce - ďalšie »

janicko

bye

KLF

Mohli by sa pripadne ozvat ti, co by chceli ist a mohli by sme si nejaky termin dohodnut. Jano - podla mna to vieme dat za 1 den, ale tak nie som ani proti vikendu. ;) Je to 287km od BA.

SkiFi

Je tam tiez idem kuk je to kusok za hranicami uz som tam bol viac krat jednoducha cesta a este je tam aj velkosklad na krajcirske veci :) ale Auto mam plne uz.
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

GRIFFIN93

Rodinny vylet do Polska si urobim aj ja, ale mam uz plne auto. Ako rodeny Zilincan mam predsunutu zakladnu na medzipristatie a dotankovanie :-) Pockam na vysledok ankety a mozno sa mi podari skoordinovat s vasim vitaznym datumom. Zatial to ale vyzera, ze KLF tam bude kazdy vikend sam :-)

KLF

No zatial to tak vyzera kua. ;) Co som prekvapeny, lebo cakal som pretlak. Hlavne Budo sa ma opakovane pytal, kedy sa tam zajdeme pozriet a teraz mlci. Ale zas mozno to necital! Chodi sem sice denne, ale v nedelu sa ho pytam co vravi na nove Technic Porsche a kuka na mna, ze o com hovorim. ;) Ze nezaregistroval, ze by tu bolo o nom bola diskusia. ;D

Praetor

Tak ja by som isto šiel, ak tak vezmem aj niekoho po ceste - LM napríklad... Vyrážať budem z Popradu a termínovo mi to je jedno... :-)

Jammo

Quote from: KLF on 05. Máj 2016, 09:43:31
No zatial to tak vyzera kua. ;) Co som prekvapeny, lebo cakal som pretlak. Hlavne Budo sa ma opakovane pytal, kedy sa tam zajdeme pozriet a teraz mlci. Ale zas mozno to necital! Chodi sem sice denne, ale v nedelu sa ho pytam co vravi na nove Technic Porsche a kuka na mna, ze o com hovorim. ;) Ze nezaregistroval, ze by tu bolo o nom bola diskusia. ;D

ak zozenies Dunovku tak by som sa mozno 14. pridal  ;D ;D ;D

kamil

Preco je v ankete aj datum 23.7. ked vystava je do 3.7.?
Najskor som hlasoval az potom si na webe vsimol termin akcie.

KLF

Mas pravdu. Zrusil som to hlasovanie. Myslim ze vzhladom na (ne)zaujem bude stacit ak sa dohodneme tu. ;) Ja mozem hocktory vikend okrem 21.-22. maja.

kamil

Ja este mozno vikend 14.-15. maj (budem vediet potvrdit koncom tyzdna), inak mam ostatne vikendy az do konca jula obsadene.

misoku

Ja by som tiez isiel - preverim este zaujem doma a v okoli - aj co sa terminu tyka

liondee

janicko

bye

liondee

Tak ako. Ide sa do toho Poľska alebo nie?

Danybůjek

Si představte si, že propagace dokonce u nás v obci.  >:D Plakáty tu jsou všude.