"LEt's GO - kto sa hrá, nehnevá" - Košice (2.9.2015 - 8.1.2016)

Started by KLF, 28. August 2014, 09:39:45

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

Teraz este tazko povedat, ale viac sa priklanam k tomu skorsiemu datumu (9.-10.1.), kym este bude povianocny klud.

Paliason

Tiež ešte neviem tak ďaleko odhadnùť... asi ten prvý dátum

kamil

KLF

OK, tak je to potvrdene z KE - rozoberaci vikend bude 9. - 10. januara 2016.

liondee

OK. Tak 9-10 január. Aj ked to už mám po dovolenke. Ale čo už.

ataman

ahoj. včera som sa bol pozrieť na výstave v košiciach a mám chuť minúť strašne veľa peňazí na lego :-) ale najprv som sa zaregistroval na toto fórum. modely star wars boli úchvatné!

STARHAWK

Quote from: ataman on 16. November 2015, 13:13:33
ahoj. včera som sa bol pozrieť na výstave v košiciach a mám chuť minúť strašne veľa peňazí na lego :-) ale najprv som sa zaregistroval na toto fórum. modely star wars boli úchvatné!

Ktore konkretne Star Wars modely ? :)

ataman

ty koky všetky. ja sa moc do SW nevyznám, ale tá najväčšia loď Star Destroyer bola krásna, len sa už ohýbala poď ťarchou dielikov v prednej časti a potom tri veľkosti slávneho robota AT-ST. malí drobci však o tej sérii vedeli viac než ja. no a veľká figúrka Darth Vadera bola tiež fajn :-)

bedo

Kľudne chod pozrieť do sekcie vlastné Mocy, tam nájdeš ďalšie modely.

ataman

obišiel som to celé. zaujala aj eiffelovka, socha slobody, či tá trnavská vežička. samé krásne veci. len zamrzel Haunted House vystavený akoby z polovice a pretvorený do Ghost Busters základne. chcel som si pozrieť origoš 10228-ku.

SkiFi

Quote from: ataman on 16. November 2015, 21:27:06
obišiel som to celé. zaujala aj eiffelovka, socha slobody, či tá trnavská vežička. samé krásne veci. len zamrzel Haunted House vystavený akoby z polovice a pretvorený do Ghost Busters základne. chcel som si pozrieť origoš 10228-ku.

nemozes dostat na prvy krat vsetko :)))
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

phoenicis

Quote from: ataman on 16. November 2015, 13:13:33

Za Star Wars fanúšikov vystavujúcich v KE ďakujem a som rád, že sa páčilo :) Tu na fóre sa dozvieš veľa o tom, kde, ako a kedy je ideálne LEGO zháňať, preto registrácia Ťa verím obohatí a snáď sa raz stretneme ako vystavovatelia na nejakej výstave ;)

Quote from: SkiFi on 16. November 2015, 21:47:25
nemozes dostat na prvy krat vsetko :)))

Na tej ďalšej avizovanej výstave už snáď vďaka priestorom väčšinu, ale stále samozrejme nie "všetko" ;)

ataman

aká bude ďalšia výstava? no ďakujem za povzbudenie, neviem či budem niekedy vystavovať, som začiatočník. začnem kúpou 9464 a 21108. :-)

phoenicis

KLF

9.1. ideme rozoberat vystavu. Mame na to 1 den, cize o 10:00 by sme sa mali stretnut v KE. Vzhladom na nizku hladinu financii LUGu je mozne, ze cestovne naklady si budeme hradit sami. Kazdopadne budeme musiet (aj v buducnosti) pristupit k rieseniu efektivity logistiky. Cize aby sme sli s co najmenej vozidlami. Z Bratislavy pojdeme jedna dodavka (3-miestna) a malo by stacit jedno osobne auto. Bolo by fajn, keby Kamil, alebo Starhawk vedeli vziat aj Liondeeho a Paliasona (sli by severnou vetvou). LEGO by sme im vzali my v dodavke. Ak by si Starhawk netrufol, Kamil je ochotny vziat Starhawka, Liondeeho, aj Paliasona.