Zaujímavé LEGO videá a fotografie

Started by MiKeL, 03. Február 2012, 10:25:25

« predchádzajúce - ďalšie »

martinn

Riadne veľké typoval som veľkosť tak 20cm bez paličky, ale je to podstatne viac.

papluh

Kým príde na najhoršie tak LEGO poslúži ako nepriestrelná vesta, akurát treba naobjednávať veľa plates z LugBulk-u  >:D
No na .50 to nestačí ale to ani dvere na Humvee

MiKeL

Tak tuna je vacsina ludi rada, ze ma nejake diliky a frackovia v statoch sa predbiehaju, kto vymysli bizarnejsi sposob ich nicenia. Gratulujem  :oldman:

martinn

Quote from: MiKeL on 21. December 2017, 13:17:44
Tak tuna je vacsina ludi rada, ze ma nejake diliky a frackovia v statoch sa predbiehaju, kto vymysli bizarnejsi sposob ich nicenia. Gratulujem  :oldman:

Podla mňa tam majú LEPIN a ten je na to ničenie celkom vhodný :-)

killco

Aj toto je dobrý spôsob ako zvýšiť príjmy TLG.

MiKeL

Quote from: killco on 21. December 2017, 14:44:29
Aj toto je dobrý spôsob ako zvýšiť príjmy TLG.

A to uz ako? Vsetci clenovia KKK a NRA si teraz nakupia lego, aby mali na com cvicit strelbu?  C:-)

legoholik

Quote from: KLF on 11. Január 2018, 10:30:45
https://youtu.be/Ct8JKx_7-7A?t=327

tak toto by malo byt 18 +......takyto masaker nechutny moze mat na slabsie povahy vazne dopady na dusevne zdravie  :oldman:

tolka surovost ....a asi to porsatko nebolo z Lepenu

legoholik

KLF

KLF

Pre tych, ktori viete dobre po nemecky (Drdano, Papluh, Paliason, Jammo, atd.) - chalan pekne nalozil LEGU za vyrocny Technic model. :D

A tu zaujimave nazory na Falcona UCS a jeho dostupnost.

juraj

Tak vcera som pozeral od neho recenziu na tu minulorocnu 6-kolku a pred 10 minutami som pozeral jeho hodnotenie katalogu 2018. Este nedolistoval 3 dvojstranku a uz komentoval nedostatky.

Falcon pobavil. Ak vydame 3 krabice a budu to pytat 4 ludia, tak hned mame nedostupny set. Alebo sklamanie ludi, ktori zastavia pol domanosti aby zistili ze sa neda kupit priamo ani objednat.

KLF

Hej, tu recenziu katalogu 2018 akurat pozeram. ;D No je to taky nemecky mesje. ;D