Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

LEGOVIKEND - Stupava - 29.-30.3.2014

Started by misoku, 26. Marec 2014, 08:52:34

« predchádzajúce - ďalšie »

misoku

Zdravim vsetkych,

tento vikend 29.-30.3. organizujeme LEGOVIKEND v Stupave (Pastoracne centrum, Nam. sv. Trojice 1, za kostolom)
Akcia bude zamerana predovsetkym pre deti ale samozrejme vsetci ste vitany - aj bez deti.
Bude vystavene kolajisko a deti budu mat moznost postavit si vlastne kreacie z legoboxov od Tatralugu,

tesime sa na vas a vase deti

misoku

Zdravim vospolok - nemate niekto pozicat na vikend (do kolajiska - nie pre deti na hranie) 2x tan baseplate 32x32 ?

STARHAWK

:blank:
Quote from: misoku on 28. Marec 2014, 12:28:35
Zdravim vospolok - nemate niekto pozicat na vikend (do kolajiska - nie pre deti na hranie) 2x tan baseplate 32x32 ?

Skoda ze si nepovedal ze potrebujes aj TAN, tych mam dostatok.

liondee

MiKeL

Tak je po vikende a cakame na report ;) Dake fotky a nejaky odhad (ak to nevies presne) kolko ludi bolo pozriet. Dik

misoku

zdravim vospolok,
akcia sa vydarila, napriek letnemu pocasiu prislo vela ludi (600-700).

phoenicis

Krása páni. Predstavoval som si to o niečo menšie, ale vyzerá to fakt luxusne  :o

kamil

Paráda.
Rozloha toho koľajiska ma prekvapila, čakal som niečo menšie.
Tá priemyselná časť s prístavom mi pripomína scénky z LEGO katalógov  (y)

frantoka

Paráda

Keď som čítal ten leták som si myslel Že to bude o moc menšia výstavka, ale toto bolo super.  (y)

misoku

Dakujem,
Akcia bola zorganizovana ,  zo dňa na deň.
Napad bol uz skor ale nebol cas na jeho realizaciu
Akcia bola spolupracou medzi mnou a danny01.
S materialom nam pomohol KLF(legoboxy), Budo, STARHAWK, liondee a misomartinec (baseplates) vdaka
Skoda ze ste neprisli pozret aspon Bratislavcania – teda okrem dolfyho – ten nas prisiel podporit, akcia mala naozaj dobru atmosferu.