Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Katalogy

Started by LANDSER, 28. Január 2012, 18:33:41

« predchádzajúce - ďalšie »

liondee

Pridávam fotky katalogov čo mám doma v TN :)

liondee

Lego Komix :)

martinn

máte niekto aj tento?  ;)

KLF

Mam vsetky od 1978.

martinn

KLF aj tieto?

KLF

:) Tie hlavne som myslel, ze mam vsetky. A z tych ostatnych mam kopec kadejakych, tych uz bolo tolko, ze nikto na svete asi nema vsetky. ;) Ale je dobre, ze kazdy mame nejake ine!

matej

Quote from: martinn on 03. Január 2015, 15:32:57
máte niekto aj tento?  ;)
Fuha je velmi pekný to som ani nikdy nevidel a je super stave.

Liondee skoda ze tie starsie katalogy nemas v lepsom stave. Ak by som mal katalogy 2× dam ti ich ale zatial mam len po 1ks. ;)

GentlemanA15

Zopár mojich katalógov a reklamných letákov

liondee

Quote from: matej on 03. Január 2015, 17:17:45
Fuha je velmi pekný to som ani nikdy nevidel a je super stave.

Liondee skoda ze tie starsie katalogy nemas v lepsom stave. Ak by som mal katalogy 2× dam ti ich ale zatial mam len po 1ks. ;)

Mne je jedno v akom sú stave. Pre mňa majú hodnotu sety čo mám. Toto je len papier.  ;D

matej

Quote from: liondee on 03. Január 2015, 17:39:51
Mne je jedno v akom sú stave. Pre mňa majú hodnotu sety čo mám. Toto je len papier.  ;D
No mas pravdu ze sety su viac hodnotnejsie,ale patri sa mat v peknom stave aj katalogy aj navody. >:D

phoenicis

MiKeL

Lego 3D katalog v mobile

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lego.catalogue.global

Skusal som to, ale zobrazovalo mi to model zhora a nevedel som to natocit tak, aby mi ho ukazalo aj zboku lebo akonahle som telefon natocil tak, ze zmizol katalog z obrazu, zmizol aj model (skusal som to na online katalogu zobrazenom na monitore).

KLF

Vedeli ste, ze Scala existovala uz v roku 1980? Lebo ja nie. O:-)

matt251

V novom katalogu je mensia tlačova chybička.

Na poslednej strane "specialna ponuka:

Tower Brigde pod cislom 10244  za MOC 139,99 ( cislo je pre set Fairground Mixer, a ani ta cena sa mi akosi nezda)
Fairground Mixer je pod cislom 10246 ( cislo je pre set Detective's Office)

Ak by niekto videl ten tower za tu cenu nech mi da hned vediet  ;D ;)