"V detskom sne" - Nová Baňa (9.5. - 21.8.2015)

Started by MiKeL, 11. Október 2013, 12:32:06

« predchádzajúce - ďalšie »

MMX

A este par dalsich:
[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4][attach=5][attach=6][attach=7][attach=8]

Panoramy vsak nevysli, ako som si predstavoval:  :)
[attach=9][attach=10]

STARHAWK

mame nejake priebezne info o pocte navstevnikov ? Zaujima ma ako sa vystave dari.

KLF

Dari sa jej skvele! :) Pisali mi, ze od zaciatku fungovania muzea v 70. rokoch nemali taku navstevnost, ako na nasej vystave! ;) Cisla budu asi az na konci.

STARHAWK

Quote from: KLF on 01. Jún 2015, 14:06:42
Dari sa jej skvele! :) Pisali mi, ze od zaciatku fungovania muzea v 70. rokoch nemali taku navstevnost, ako na nasej vystave! ;) Cisla budu asi az na konci.

to je dobre, ak by nahodou mali aj nejake priebezne cisla tak daj vediet

Hadam muzeum da aj odmeny slecnam a paniam ktore tam s nami boli, dobre sa o nas starali a pomahali a special ja som ich tam napr dost zdrzal :) :( tak by si zasluzili za tie nadcasi nejake odmeny navyse ked je vystava dobre rozbehnuta

KLF

V sobotu 4. jula bude vecerna prehliadka muzea (18:00 - 22:00), na ktoru sme pozvani aj my. ;) Sucastou bude aj sutaz pre deti, ktoru vyhodnotime a udelime ceny. Takze ti co mozete, nenechajte si ujst tuto prilezitost a pridite sa pozriet. Mate zaroven aj prilezitost prezriet si nasu vystavu. ;) Dajte pripadne vediet, kto chcete ist aby sme sa zkoordinovali. Planujeme sa tam aj navecerat v osvedcenej restauracii, takze ak bude zaujem, mozeme aj toto zriesit spolocne. ;)
Viac informaciia program podujatia na prilozenom letaku.

[attachimg=1]

matt251

Quote from: KLF on 27. Jún 2015, 11:08:26
Planujeme sa tam aj navecerat v osvedcenej restauracii, takze ak bude zaujem, mozeme aj toto zriesit spolocne.

to znie este lepsie ako samotna prehliadka...uz sa tešim (y) (y)

KLF

Tak zopar fotiek zo vcerajsieho odovzdavania cien detom - stavitelom. ;)

[attach=1] [attach=2] [attach=3] [attach=4] [attach=5] [attach=6] [attach=7] [attach=8]

KLF

Kto nestihol prvu vecernu prehliadku, ma druhu sancu. ;)

[attachimg=1]

STARHAWK

Tiez s podobnym programom ? Ze sutaz pre tych o tam budu o nejake lego ceny ?
Pytam sa ze co mam zavesit aku info eventualne na nejake diskusne skupiny (respektive to za mna spravi Elanor :) )

A idete tam aj vy ako LUG ?

KLF

STARHAWK

Kedy sa bura ? Aby som si vedel naplanovat pracu a ine veci.

KLF

Odinstaluvavame 22. - 23.8. Detaily si este dohodneme.

kamil

Exponaty ktore su v NB a pojdu do KE, sa presunu hromadne nejakym vozidlom do KE?
Alebo sa vsetky exponaty z NB vratia ich majitelom, pripadne tie co pojdu do KE sa uskladnia na inom mieste ako v NB?

KLF

KTO a KEDY pridete na rozoberanie? Potrebujem to cim skor vediet! Kto sa nezahlasi, nebude mat ubytovanie.

Quote from: kamil on 11. August 2015, 20:33:06
Exponaty ktore su v NB a pojdu do KE, sa presunu hromadne nejakym vozidlom do KE?
Alebo sa vsetky exponaty z NB vratia ich majitelom, pripadne tie co pojdu do KE sa uskladnia na inom mieste ako v NB?

Hromadne sa presunu do KE a ti co si chcu svoje zobrat, si vezmu.

liondee

No ja určiteeeeeeeee!! Vodka už sa chladí :)